2777
2789

من وقتی میخوام درس بخونم ۴۵ دیقه درس میزارم یه ربع استراحت ولی واقعا الان دلم میخواد گریه کنم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

من وقتی میخوام درس بخونم ۴۵ دیقه درس میزارم یه ربع استراحت ولی واقعا الان دلم میخواد گریه کنم

چرا عزیزم

اگه خواستی یگو شاید بتونم کمکت کنم

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا عزیزماگه خواستی یگو شاید بتونم کمکت کنم

فردا یه امتحان به شدت پیچیده دارم دیکه انرژی هم برا خوندن ندارم هنوزم تموم نشده 😑

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

ایده خوبیه

چون ذهن آدم خسته است یکم استراحت نیازه

من خودم برنامه هام رو منویسم بعد تو یه دختر دیگه ساعت میزنم

مثلاً :

۲:۳۰_۴ تاریخ

ایده خوبیهچون ذهن آدم خسته است یکم استراحت نیازهمن خودم برنامه هام رو منویسم بعد تو یه دختر دیگه ساع ...

اهوممم خیلی خوبهه

فردا یه امتحان به شدت پیچیده دارم دیکه انرژی هم برا خوندن ندارم هنوزم تموم نشده 😑

اصلا استرس نداشته باش

برات آرزو موفقیت‌ میکنم

اصلا استرس نداشته باشبرات آرزو موفقیت‌ میکنم

مرسی 🥲