2821
2789

من وقتی میخوام درس بخونم ۴۵ دیقه درس میزارم یه ربع استراحت ولی واقعا الان دلم میخواد گریه کنم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

من وقتی میخوام درس بخونم ۴۵ دیقه درس میزارم یه ربع استراحت ولی واقعا الان دلم میخواد گریه کنم

چرا عزیزم

اگه خواستی یگو شاید بتونم کمکت کنم

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا عزیزماگه خواستی یگو شاید بتونم کمکت کنم

فردا یه امتحان به شدت پیچیده دارم دیکه انرژی هم برا خوندن ندارم هنوزم تموم نشده 😑

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

ایده خوبیه

چون ذهن آدم خسته است یکم استراحت نیازه

من خودم برنامه هام رو منویسم بعد تو یه دختر دیگه ساعت میزنم

مثلاً :

۲:۳۰_۴ تاریخ

ایده خوبیهچون ذهن آدم خسته است یکم استراحت نیازهمن خودم برنامه هام رو منویسم بعد تو یه دختر دیگه ساع ...

اهوممم خیلی خوبهه

فردا یه امتحان به شدت پیچیده دارم دیکه انرژی هم برا خوندن ندارم هنوزم تموم نشده 😑

اصلا استرس نداشته باش

برات آرزو موفقیت‌ میکنم

اصلا استرس نداشته باشبرات آرزو موفقیت‌ میکنم

مرسی 🥲