2777
2789
عنوان

کمک مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ازهمون پولی که به خودم میده جمع میکنم بهشون کمک میکنم 

خوب اون نفقه ت محسوب ميشه حق داري هرجور ميخواي خرجش كني خيالت راحت 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

آخه چرا واقعا چرا پدرو مادری که اینهمه زحمت کشیدن وبچه بزرگ کردن حالا واسه اینکه دخترشون بخواد دستشون وبگیره باید اجازه بگیره حتی ازپولی که جمع میکنه این اصلا عدالت نیست اصلا 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه ها ممنون ازتون خیالم راحت شد همش نگران بودم ازطرفی هم دلم برای مامان بابام کبابه اونا نتونستن امسال برنج بخرن چون خیییلی گرون بود اونوقت من چه جوری غذا ازگلوم پایین بره منم پولام وهمه رو جمع کردم ۵۰ کیلو برنج واسشون گرفتم که تایکسال حداقل داشته باشن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

کسی هست اینجابتونه کمکم کنه من به کمکتون احتیاج دارم اگه کسی میتونه به ایدیم توی تل پیام بدید یاهمینحاپیام بدید این ایدیمه samiraz66@

۰۹۳۰۲۸۰۶۶۵۵دوستان اهداکننده یاگیرنده تماس بگیرید