2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر زنان

خانومای خوشگل هیچوقت باهم مشکلی ندارن.انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

چرا مارو در حد دکتر دیدی؟

هزارتا دلیل داره فیبروم کیست  اندرومتریوز و... 

باید بری دکتر و سونو بدی 

زهی خیال باطل 🧃🐀🕳در جنگ شرف ، بی طرف ، بی شرف است💚🤍🦁🤍❤️ 👑👑وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

اسی حتما برو دکتر آزمایش و سونو انجام بده خیالت راحت بشه مشکل خاصی نداری

کسیو ندارم باهام بیاد دکتر ..شرایط مالی هم این دوماهه خیته،میخواستم بیینم مثلا سونو اینا هزینه ش چقدر میشه برم چی بگم اخه کجا برم

کسیو ندارم باهام بیاد دکتر ..شرایط مالی هم این دوماهه خیته،میخواستم بیینم مثلا سونو اینا هزینه ش چقد ...

فکرکنم ویزیت دکتر وازمایش و سونو دو تومن بشه ولی خوب ویزیت دکتر چیز زیادی نمیشه اقلا برو  دکتر معاینه کنه ببین چی میگه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز