2777
2789
عنوان

واقعا سادات ..

953 بازدید | 30 پست

ديرتر از بقيه يائسه ميشن ؟ 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فكركنم سادات سنشونو قمري حساب ميكنن عام شمسي وگرنه كه بدن با بدن چه فرقي داره

سنو قمري حساب كردن ؟ 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

ما یه همسایه داریم ساداته خودش گف دیر یائسه شده😐

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

اخه مگه به این چیزاعه

مثلا سید و غیر سید چه فرقی دارن با هم؟؟؟

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
اخه چطور ممكنه 

من شنیدم بخاطر اینکه نسل سادات بیشتر بشه اینجوری اونا میتونن تا ده سال بعدشم بچه دار بشن.اینم شنیدم که میگن سادات تو آتیش جهنم نمیسوزن یخ میزنن.یخ زدن بدتره به نظرم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اخه مگه به این چیزاعه مثلا سید و غیر سید چه فرقی دارن با هم؟؟؟

منم اصلا درك نميكنم 

اخه مگه به این چیزاعه مثلا سید و غیر سید چه فرقی دارن با هم؟؟؟

به همون علتی که یه عده سید میشن یه عده سید نمیشن فرقش اینه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄