خانما میخام عشق مو امتحانش کنم راستش میدونین خیلی هوله ..منم اینو از آشناها و دوستان به گوشم رسیده ولی باورم نمیشه چون زبون بازه نمیتونم بهش ثابت کنم ..خیلی دوستش دارم کل زندگیم بخاطرش نابود شده از آبروم بگیر تا ضربه روحی و اینکه حتی دیگه خواستگاری بخاطرش ندارم ..چون اسم اون اومده روم و همه شهرمون چون کوچیکه فهمیدن من باهاشم ..کسی هست اینجا بتونه کمکم کنه امتحانش کنم ؟؟؟خواهرانه ازتون میخوام کمکم کنید خیلی درموندم من واقعا هیچ کس رو ندارم ..حتی کسی که تموم زندگیمو براش به خطر انداختم اینجوری از کار در اومد
میدونین چند بار امتحانش کردم سریع گفته دوست دختر ندارع و اینا ولی بعدش هی اصرار داشت که وویس بدم میخواست بدونه منم یا نه ..منم چون نمیتونستم وویس بدم نمیتونستم چت ام رو باهاش ادامه بدم .برا همین نمیتونستم بهش ثابت کنم تا دست از دروغاش برداره ..
من ی اکانت دیگ دارم اگه کسی میتونه کمکم کنه بیاد بهش بگم چیکار کنه ..فقط ام صداشو لازم دارم برای اینکه فقط به دوست پسر عوضی ام ثابت بشه من نیستم ی وویس امکافیه
من خیلی سرش شکستم ..تموم خانوادمو از دست دادم بخاطرش ..آبروم رفت ..شغلم موقعیتم همه رفتن ..باور کنید دیگ نمیکشم وقتی میبینم همه چیو براش از دست دادم آخرشم اونو ب دست نیاوردم