2777
2789

بچه ها این دوستم زیادی به پول پدرش مینازه حالا خیلی هم پولدار نیستن ولی وضع شون خوبه 

آقا این اومد گف بیت بریم باشگاه  آشنا مون منم رفتم 

صد رحمت به دوستم وای مربیه انگار از دماغ فیل افتاده بود سرش رو حتی پایین نمی‌گرفت نگا سقف فقط میکرد 😂 کلا هم ملاک اش برا اینک به یه نفر جواب بده (بعنی دهنش رو باز کنه و جواب سوال شو بده )پول طرف بود   

گاهی مهربون میشد ولی کلا خیلی خیلی حس بدی به آدم میداد

خلاصه واقعا دوستم و مربی ک عاشقشه باهم کاملا مچ بودن منم یه ماه رفتم بعدش فرار کردم 

پ.ن:باز من امتحان دارم و ذهنم در حال پرواز تو چند ماه پیش 🥴

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

منم امتحان دارم و ذهنم تا چندصد سال پیش هم پرواز کرده😐

وسط خوندن تداخل فلوکسامین با تیوریدازین و افزایش QTc قلبی و خطر مرگ و میر و مریضی و افسردگی و بدبختی و... داشتم به عشق ناصرالدین شاه و جیران فکر میکردم  در اخر هم به این نتیجه رسیدم لباسای دوران قاجار قشنگ بودن    

به نظرت پاس میشم؟😐😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امتحان دارم و ذهنم تا چندصد سال پیش هم پرواز کرده😐وسط خوندن تداخل فلوکسامین با تیوریدازین و افز ...

بنظرت من با این افکار باکتری پاس میشم⛄🤣

تو را نمی دونم ولی من رو ۱۲ برای خودم حساب کردم😐😂چجوری بعضیا دقیق تمرکز میکنن؟

وآقا من رو ده ک پاس شم استادی داریم نگم برات 😂

وآقا من رو ده ک پاس شم استادی داریم نگم برات 😂

ما باید ۱۲ باشه تا پاس شیم🥺🥺🥺

استادهای ماهم سخت گییییر

یعنی تستی میده نکته کنکوری داره😐

سرکلاس که کلا انگلیسی حرف زده گفته تو امتحان اگر فارسی نوشتین اصلا برگه را تصحیح نمیکنم🥺البته فقط اصطلاحات و اسم بیماری ها و... فکر کنم منطقی هست البته ولی خب ما از پایه ضعیفیم☹️

2790
2778
2791
2779
2792