2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم

ریپلای نکردی متوجه نشدم گلم

من بارداری اولم رفتم پیشش

خیلی خوش اخلاق و مودب بود. و به مریض خیلی وقت میداد و توجه میکرد.به همه حرفهات ظاهرا با حوضله گوش میداد

یبار لکه بینی داشتم به مطبش هر چی زنگ زدم موفق نشدم. پاشدم خودم رفتم دیدم منشیش اونجاست . نمیدونم با گوشی میحرفیده چی بوده.  دکتر که اومد قضیه رو فهمید با منشیش برخورد کرد.

منتها من تجربه نداشتم و بهش گفتم خانم دکتر چرا دیگه وزن نمیگیرم 

گفت طبیعیه. بخاطر ویاره

گفتم حالت تهوعم بیخودی قطع شده. اونم یهویی . گفت چه خوووووب

گفتم لکه بینی هم دارم گفت مهم نیست. نگران نباش و بهم دارو داد. تو هفته 11 که رفتیم سونو سونولوژیست بهم گفت 3 هفته پیش قلبش از تیپ افتاد. مگه علایمی مثل قطع  ناگهانی ویار و لکه بینی نداشتی؟ 

گفتم داشتم.

گفت چطور دکترت نفهمید

زنگ بزن ازش مجوز بگیر سونو داخل واژن بشی. هر چی زنگ زدم گوشیش خاموش بود و نهایتا پزشک دیگه ای بستریم کرد و انداختمش

سر همین قضیه اصلا نرفتم بهش بگم ئ دلم شکست

ریپلای نکردی متوجه نشدم گلم من بارداری اولم رفتم پیشش خیلی خوش اخلاق و مودب بود. و به مریض خیلی ...

خيلي ناراحت شدم، ولي خيلي دكتره سخت گيريدهستش واسه كوچك ترين چيزي مي فرسته آزمايش با سونو.خيلي آدم مي ترسونه من به خاطر سخت گيري هاش خسته شدم،ولي خيلي خوش اخلاق هستش، 

خيلي ناراحت شدم، ولي خيلي دكتره سخت گيريدهستش واسه كوچك ترين چيزي مي فرسته آزمايش با سونو.خيلي آدم م ...

متاسفانه انقد پزشکهای ما از اصل ِ وظیفشون دور شدن و اخلاقبات رو رعایت نمی کنن

از یه طرف منشیهاشون که مث اژدها می مونن و داف پنداری می کنن و برا هر یه کلمه که بخان باهات حرف بزنن باس باج بدی بهشون که واسمون دیدن یه پزشک خوش اخلاق مثل دیدن معجزه یا روح القدسه .

من که احتمالا این سری میرم دکتر شیرین نیرومنش رو ببینم.دوست ِ خواهرم خیلی ازش تعریف میکرد.

یه مدت پیش دکتر شایانفر میرفتم. هم مودب بود و هم خیلی واسم وقت میذاشت. منشیش هم خیلی با مریض اوکی و خوشرفتار بود  ولی تو جراحیم ازش سهل انگاری دیدم که دیگه همسرم گفت نرم.

در ظاهر خوش اخلاقه اما خیلی خونسرد و اصلا کنترل بارداریش خوب نیست زیر میزی هم میگبره موقع زایمان روز زایمانم متوجه شدم به خاطر عدم کنترل فشاررخون یک خانومی بچه از بین رفته و مادر هم تو آی سی یو بود و خودشم نیومده بود بیمارستان پرستارا میگفتن بدترین دکتر بیمارستانه و همیشه مامانا بعد زایمان شکایت دارن چون یا دیر اومده یا نیومده و به خاطر اینکه فشار خون و دفع پروتیین چک نمیکنه خیلی از مامانا زود زایمان میکنن بچه میره دستگاه اما من دیدمش به نظر بگو بخند و مهربون بود اما این بی مسوولیتی بازی با جون آدمهاس