2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای اصلاامتحان کردی؟منم همین فکرو میکردم بعد فهمیدم همه قرمه سبزیا و آبگوشتایی که بدون دنبه درست ...

اب

گوشت بله

ولی قرمه نه

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

وااای🫠🤤🤤من یه روز قبلش سبزی رو اندازه5ساعت سرخ میکنم روز بعدشم صبح زوود اول میزارم لوبیا بپزه بعد ...

۵ ساعت سرخ کردن سبزی!!!؟

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

زن داداش من قورمه سبزی هاش محشره...با حوصله درست میکنه...

من ک میگم کلا قرمه سبزی خوب در میاد

حالا باهر دستور پختی 

فقط خوشمزه و خوشمزه تر داریم🤗

وااای🫠🤤🤤من یه روز قبلش سبزی رو اندازه5ساعت سرخ میکنم روز بعدشم صبح زوود اول میزارم لوبیا بپزه بعد ...

چقد شبیه من درست میکنی عزیزم

مطمعنم خیلی خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشه

منم از این به بعد میزارم سبزی بیشتر سرخ بشه😊

عزیزم😂😂😭😭

سالاد شیرازی هم کنارش درست کن😍

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت نه باران.تابستان مرده آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنم.راستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

۵ ساعت سرخ کردن سبزی!!!؟

بلهههه سیاه میشه ولی اصلااا نمسوزه

روغن هم زیاد میریزم ک خورشتم قشنگ روغن بندازه🫠🤤🤤از مامانم یاد گرفتم که خورشتش محشرهههههههه

چقد شبیه من درست میکنی عزیزممطمعنم خیلی خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشهمنم از این به بعد میزارم سبزی بیشتر ...

قربونت برم🥰🥰

اره بزار فقط مواظب باش نسوزه

سبزیشو با روغن فراوان سرخ کن وسیاه بشه نه اینکه بسوزه 

☀️🦁((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))🌹💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨ شروع کاهش سایز😍🩷امروز بیستم اردیبهشت سایز فعلی ۹۹سایز هدف اول ۹۰سایز هدف دوم۸۰هدف سوم۷۰هدف چهارم۶۰ اینجا میام میگم به کدوما رسیدم 😍❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز