2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونی قشنگم الان ب دوستمونم گفتم،وقتی ب این فکر کنی از یه گوسفند هیچ انتظاری نیس دیگه اذیت نیستیرو ...

کاش میتونستم 

آخه وقتی آدم از خانوادش هم می‌شنوه

بعدش از فامیل و آشنا 

حالا فامیل و آشنا برام مهم نیستن

ولی خانواده چی 

گوشیو بزار کنار و یه ایت الکرسی برای آرامش روحیت بخون♥️

🥹چشم

ساعت جفت دیدم چشامو بستم و آرزوت کردم،شمع تولدمو فوت کردم آرزوت کردم،هفت سین چیدم آرزوت کردم،اولین گل بهاری رو دیدم خم شدم و آرزوت کردم،اولین بارون فصل خورد روی صورتم چشامو بستم و آرزوت کردم،برگ پاییزی افتاد جلوی پام آرزوت کردم،برف دیدم آرزوت کردم،پرنده روی شاخه ی درخت حیاطمون دیدم آرزوت کردم،پروانه دیدم آرزوت کردم،قاصدک فوت کردم آرزوت کردم،هر وقت مژه افتاد روی گونه م و بهم گفتن آرزو کن و حدس بزن کدوم سمته اونجا هم آرزوت کردم،هر وقت کسی گفت آرزو کن من همیشه تو رو آرزو کردم،حتی وقتی هیچ نشونه ای نبود باز هم آرزوت کردم،تو رو به عنوان تنها آرزوم آرزوت کردم...من خیلی آرزوت کردم...[من با تو خیلی خوبم ،پس هیچ وقت با خودت و دنیا لج نکن♡]...💙قلب منی...من همه ی گربه ها رو دوس دارم و دو سه نفر از آدم ها...

طبیعیه سریال هم باید شروع کنی موقع امتحانات میچسبه😂

من شبکه چهار هم میبینیم🤣

ساعت جفت دیدم چشامو بستم و آرزوت کردم،شمع تولدمو فوت کردم آرزوت کردم،هفت سین چیدم آرزوت کردم،اولین گل بهاری رو دیدم خم شدم و آرزوت کردم،اولین بارون فصل خورد روی صورتم چشامو بستم و آرزوت کردم،برگ پاییزی افتاد جلوی پام آرزوت کردم،برف دیدم آرزوت کردم،پرنده روی شاخه ی درخت حیاطمون دیدم آرزوت کردم،پروانه دیدم آرزوت کردم،قاصدک فوت کردم آرزوت کردم،هر وقت مژه افتاد روی گونه م و بهم گفتن آرزو کن و حدس بزن کدوم سمته اونجا هم آرزوت کردم،هر وقت کسی گفت آرزو کن من همیشه تو رو آرزو کردم،حتی وقتی هیچ نشونه ای نبود باز هم آرزوت کردم،تو رو به عنوان تنها آرزوم آرزوت کردم...من خیلی آرزوت کردم...[من با تو خیلی خوبم ،پس هیچ وقت با خودت و دنیا لج نکن♡]...💙قلب منی...من همه ی گربه ها رو دوس دارم و دو سه نفر از آدم ها...

نه اتفاقی نیفتاده ولی خجالتیم خیلی خجالتی تو کلاس هم نمی تونم شعر حفظی بخونم از خجالت کل شعر اشتباه و خیلی آروم میگم اونقدر خجالتیم نمی تونم هیچوقت حتی به خواهر برادرم بگم دوست دارم دوبار اقدام به خودکشی کردم ولی داداشم نجاتم داد

گوشیو بزار کنار و یه ایت الکرسی برای آرامش روحیت بخون♥️

عزیز یکی از نزدیکان مشکل روحی روانی داره

باید اول پیش کی بره 

مشاور روانشناس با روانپزشک ؟

پرونده تشکیل میدن براش؟

چند نوع اختلال دارع

ی موضوعی خیلی اذیتم میکنه من‌به جایگاهی ک الان توشم با خون دل خوردن و سختی کشیدن رسیدم ،از همین جهت ...

اهل دل هستی ی حدیث بگم؟!

حضرت علی فرمودن انسان ب چه مینازی که در ابتدا نطفه ای نا چیز بودی 

در انتها مردابی گندیده و در بین این دو مدفوعی بد بو هستی!

اینکه منصب و مقام خوبی داری و جایگاهت تو اجتماع بالاست افتخار خودت و خانوادته ولی اینکه بخای از خودت در بیای یکم از کلاس کاریت میاد پایین 

خیلی عامیانه و‌خودمونی بهت گفتم طوری ک به دوستام میگم.

خود قبلیت خیلی قشنگتره بهت قول میدم♥️

ایتطوری تنها میمونی خیلی تنها

مختار ببین مرور بشه😂

😂😂😂😂وای باورم نمیشه یک امتحان دارم و شروع نکرردممممم

گوشیم نمیذاره درس بخونم هرکار میکنم نمیشه میذارمش یه جا باز میام سراغش با یه پسر تو رابطه هستم ولی م ...

عزیزدلم وجدان خودت چی میگع؟! با کدوم راحتی!

همونو انجام بدع خیلی با اراده و قوی

من تنبلی ذهنیم نمیزاره کارای خونه رو انجام بدم.ایده ای داری؟

وقتی ب ظاهر خودت اهمیت بدی ناخوداگاهت اجازه نمیده کارای خونه عقب بیفته!

ب این فکر کن چقدر روتین خونه زندگی ات باعث میشه پیش همسرت جذاب تر باشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز