2821
2789
چکار کنم ریلکس و بیخیال باشم؟

به اتفاقات سریعا ری اکشن نشون نده

قبل حرف زدنت فکر کن 

بعدم ب این فکر کن ک اگر کسی ناراحتت کرد از یع گوسفند انتظاری نیس😅 من همیشه ادمای ظالم دورمو‌گوسفند میبینم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه از گوشی در نیای اتفاق‌میوفته 😂

🥹😂استادم منو خیلی دوس دارهههههههه

در طول ترم بچه خوبی بودم

الان دست و دلم ب درس نمیره

ساعت جفت دیدم چشامو بستم و آرزوت کردم،شمع تولدمو فوت کردم آرزوت کردم،هفت سین چیدم آرزوت کردم،اولین گل بهاری رو دیدم خم شدم و آرزوت کردم،اولین بارون فصل خورد روی صورتم چشامو بستم و آرزوت کردم،برگ پاییزی افتاد جلوی پام آرزوت کردم،برف دیدم آرزوت کردم،پرنده روی شاخه ی درخت حیاطمون دیدم آرزوت کردم،پروانه دیدم آرزوت کردم،قاصدک فوت کردم آرزوت کردم،هر وقت مژه افتاد روی گونه م و بهم گفتن آرزو کن و حدس بزن کدوم سمته اونجا هم آرزوت کردم،هر وقت کسی گفت آرزو کن من همیشه تو رو آرزو کردم،حتی وقتی هیچ نشونه ای نبود باز هم آرزوت کردم،تو رو به عنوان تنها آرزوم آرزوت کردم...من خیلی آرزوت کردم...💙[من با تو خیلی خوبم ،پس هیچ وقت با خودت و دنیا لج نکن♡]

گوشیم نمیذاره درس بخونم هرکار میکنم نمیشه میذارمش یه جا باز میام سراغش با یه پسر تو رابطه هستم ولی م ...

من واسه خودم گوشیم‌خاموش میکردم 

که سمتش نرم 

الان کنترل والدین فعال ‌کردم بیشتر از یه ساعت نباشم جایی😂🤦‍♀️

خدا عشق اول منه🪐

اینکه یه چیزی از دیگران می‌شنوم در طول روز همش تو ذهنمهو همش بهش فکر میکنم از کجا میاد ؟مثلا یه حرفی ...

میدونی قشنگم 

الان ب دوستمونم گفتم،

وقتی ب این فکر کنی از یه گوسفند هیچ انتظاری نیس دیگه اذیت نیستی

رو عزت نفس و اعتماد ب نفست کار کن

انقدر روان خودتو با ارزش بدون ک اجازه ندی یه گوسفند تحت کنترلش بگیره 

حرفای بقیه یک اپسیلون درصد برات مهم نباشه

ایشالا که پاس میشه ولی یا بخواب یا بخون اینجا موندن فایده نداره😂

هر وقت دیدی زیاد میام سایت، بدون ک دارم از درس فرار میکنم🥹😂

ساعت جفت دیدم چشامو بستم و آرزوت کردم،شمع تولدمو فوت کردم آرزوت کردم،هفت سین چیدم آرزوت کردم،اولین گل بهاری رو دیدم خم شدم و آرزوت کردم،اولین بارون فصل خورد روی صورتم چشامو بستم و آرزوت کردم،برگ پاییزی افتاد جلوی پام آرزوت کردم،برف دیدم آرزوت کردم،پرنده روی شاخه ی درخت حیاطمون دیدم آرزوت کردم،پروانه دیدم آرزوت کردم،قاصدک فوت کردم آرزوت کردم،هر وقت مژه افتاد روی گونه م و بهم گفتن آرزو کن و حدس بزن کدوم سمته اونجا هم آرزوت کردم،هر وقت کسی گفت آرزو کن من همیشه تو رو آرزو کردم،حتی وقتی هیچ نشونه ای نبود باز هم آرزوت کردم،تو رو به عنوان تنها آرزوم آرزوت کردم...من خیلی آرزوت کردم...💙[من با تو خیلی خوبم ،پس هیچ وقت با خودت و دنیا لج نکن♡]

قرص ملاتونین برای تنظیم خابه عزیزدلم

نه قرص نمیخوام بخورم یه مدت خوردم به بدبختی ولش کردم...

یه راهکار دیگه میگی برای تنبلی!؟...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
همش از استرس ناخونام می جوئم دیگه خسته شدم از زندگی می خوام بمیرم دلم برا خواهر برادرم تنگ شده ولی خ ...

چی باعث شده خجالت بکشی؟!

ی اتفاقی قبلا افتاده ک باعث این حالت شده درسته؟!

2823
2791
2779
2792