maryammmmmmmm مدیر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 عنوان کاشت مژه | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 42 پست بچه ها کسی هست ک خودش تو خونه کاشت مژه انجام بده؟واسه ماندکاری بیشتر چ تکنیکی پیشنهاد میدین 1403/10/12 | 02:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tebyani عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4922 از اینمخریدم مثل باقی چسبا بوداگر چسب فیکس خوب سراغ دارین بگین لطفا واقعا همین رو استفاده میکردم عالی بود تا ۲۵ روز می موند فیکست خوب نیس ربطی ب چسب نداره باید یه لایه زیر بزاری با پنس آخر سفت کنی یه لایه ام از بالا دوباره سفت کنی فیکس شه اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾
b_ahar عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1630 مرسی عزیزم اینه عزیزم ولی باید اصلش رو پیدا کنی یه ارایشگر پیشنهادش کرده بود چسب مژه مصنوعی سانکو مدل A8 وزن 5 گرم میخواستم لینکش رو بزارم میگه مجوز درج لینک ندارین همین رو بزن تهش بنویس دیجی کالا نظارت و بخون توضیح داده بودن راجب تشخیص اصل و فیک 🫠
maryammmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 البت بستگی ب ادمش داره خانمی ک تو خونه مدام درحال حمالیهن ناخن بهش امده ن مژه دور از جونتونولی منم خانه دارماز صبح تا شب در حال کار خونه
tebyani عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4922 بله درستهولی تنها راه دوام هستکاشت مژه با این سبک فقط یکبار باید بشهبیشتر اسیب میزنه و مژه ها ضعیف م ... فایده ای نداره سریتا ۵۰۰ تومنه مژه خودت آسیب ببینه حیفه اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾
maryammmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 واقعا همین رو استفاده میکردم عالی بود تا ۲۵ روز می موند فیکست خوب نیس ربطی ب چسب نداره باید یه لایه ... من فقط ی لایه از زیر میرارم و با پنسم دو سه بار فیکس میکنم
tebyani عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4922 قبلا خریدم خوب نبود شایدم فیک بود گرما عرق کردن آب داغ کرم دور چشم آرایش اینا موندگاری رو خراب میکننچون حلالش کرم و آب گرم و محیط مرطوبه چسبش وا میره اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾
tebyani عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4922 من فقط ی لایه از زیر میرارم و با پنسم دو سه بار فیکس میکنم باید دو لایه بزاری تک لا موندگاری نداره اصلا نهایت ۲ روز اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾
maryammmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 اینه عزیزم ولی باید اصلش رو پیدا کنی یه ارایشگر پیشنهادش کرده بود چسب مژه مصنوعی سانکو مدل A8 وزن 5 ... مرسی قشنگم🥰🌸
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8075 دور از جونتونولی منم خانه دارماز صبح تا شب در حال کار خونه چن هفته پیش مژه کاشتم شوهرم ی مصیبتی سرم اورد همون شب اول ازبس گریه کردم ی چشمم کلن ریخت.ناخونامم ازبس کار میکنم هروز یکیش میشکنه نشستم همرو با ناخن گیر گرفتم گفتم بتو نیومده خودت برسی
maryammmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 باید دو لایه بزاری تک لا موندگاری نداره اصلا نهایت ۲ روز پس من ی هفته خوب نگه میدارم😅😅😅
maryammmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1087 چن هفته پیش مژه کاشتم شوهرم ی مصیبتی سرم اورد همون شب اول ازبس گریه کردم ی چشمم کلن ریخت.ناخونامم از ... ای بابا از دست این مردا🤦🏻♀️ولی با دستکش کار کن عزیزم دیگه نمیشکنه ناخونات
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8075 ای بابا از دست این مردا🤦🏻♀️ولی با دستکش کار کن عزیزم دیگه نمیشکنه ناخونات من وسواس دارم روزی هزاربار دستامو میشورم چقد دستکش دستم کنم