2777
2789
بهترین کاری که به ذهنت میرسه با کمک مشاور حتی مشاور یه جلسه ای شده بگیر راهنمایی کنه همونو انجام بده ...

رفتم با مشاور مدرسه صحبت کردم جواب درستی نمیده چون دست اینا نیست گیج شدم از یکطرف میگن غیر دولتی با مول قبولت میکنه از اون طرف میگن باید الویت بیاری .... اصلن داغونم هیچکس حرف درست نمیزنه که همخونی کنه یادمه هشتم که کلن نا امیدم کردن وگرنه میخوندم 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر بچه هام دخترم اول دبستانه لازمه که خیلی باهاش کار کنم،پسرمم سه سالشه هنوز حرف نمیزنه باید بب ...

بزرگ میشن همش میشه خاطره🥰🥰🥰

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

بچه ها به منم یه نظر میدید؟چند وقت پیش رفتم خونه مادرشوهرم اینا و واسه بار دوم بهم ته مت زد البته غی ...

تسلیت بگو ولی صمیمی نشو واسه مراسم هم باشوهرت چندساعت برووبرگرد تمام

گاهی انسانم آرزوست
بسیار عالی. نمیخوام نا امیدت کنما ولی تجربی خیلی سختی داره خیلی و به نظرم اگر هدف درامده و اینده شغل ...

میدونم من تابستون میخوام برن آرایشگری یاد بگیرم من حتما یه بیزینس آزاد برای خودم باید داشته باشم تجربی علاقمه یه آرزومه نمیخوام شرمنده خودم بشم بگم نتونستم سختیشم به جون میخرم

مامانم مریضه و مراقبش تو بیمارستانم🥲تخت نیست که بخوابماز اول صبح هم دانشگاه بودم و خیلی خستم

وای عزیزممممم

خدا خیرت بده

خدا به مادرت سلامتی بده💝💝💝

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

بسیار عالی. نمیخوام نا امیدت کنما ولی تجربی خیلی سختی داره خیلی و به نظرم اگر هدف درامده و اینده شغل ...

ولی من هنوز نمیدونم میارم یا نه این دغدغه فکریمه که نابودم کرده😔

البته من از بیست و سه سالگی رفتم دانشگاه

آها من ۱۸ ۱۹ سالمه سال اولمه که موندم 

دانشگاه پیام نور و آزاد و جهاد قبول شده بودم با دانشگاه بروجرد و خرم آباد ولی دور بود نرفتم

دوست داشتم همین شهر خودمون  باشه دقیقا همون دانشگاهی که دوست دارم فقط دو خیابون باهامون فاصله داره ، کتاب تست هم گرفتم آزمون قلمچی هم میرم کلاس ریاضی آنلاین هم برداشتم ولی بازم دست و دلم نمیره به درس خوندن اهمال کاری میکنم خیلی بده این حس نمیدونم چطور نجات پیدا کنم خسته شدم 

تازه انسانی ام هستم 

🌹🌹❤️❤️از ماه آینده دیگه نمیرم

بهترین کارو میکنی. بچت بهت خیلی نیاز داره منم شغل خیلی خوب داشتم بعد از تولد پسرم استعفا دادم و هیچ وقت هم پشیمون نشدم

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا