2777
2789

نمیدونم خوابم نمیاد 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد
عع چرا🫠

به خاطر بچه هام 

دخترم اول دبستانه لازمه که خیلی باهاش کار کنم،پسرمم سه سالشه هنوز حرف نمیزنه باید ببرمش گفتار درمانی،همسرمم اینجا نیست،مسئولیت همه چیز با منه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرم هر روز دارم تاپیک های سرچ میکنم و میبینم که ناامید میشم من ریاضی هفتم و هشتم ۸ و ۱۰ شدم و امسال ...

بهترین کاری که به ذهنت میرسه با کمک مشاور حتی مشاور یه جلسه ای شده بگیر راهنمایی کنه همونو انجام بده بسپر به خدا مطمئن باش درست میشه

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

هر بار به رفتن به یه رشته ای فکر کردم آینده شغلشون نگاه کردم و اینا تو دلم نمی موند انگار من براشون ...

بسیار عالی. 

نمیخوام نا امیدت کنما 

ولی تجربی خیلی سختی داره خیلی و به نظرم اگر هدف درامده و اینده شغلیه مناسب نیست 

هرچقدر زودتر مستقل بشی طعم جوانی رو بیشتر میچشی