2777
2789
عنوان

جوش صورت😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 27443 بازدید | 43 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه نمیسوزونه من دختر همسایمون صورتش پر جوش بود با کلیندامایسین رفت اونم به من گفت بزنم تا جوش بزرگ ...

اهان دستت درد نکنه من پوست صورتم خیلی حساسه و خشک بعد تازه تو نت داشتم سرچ میکردم خیلیا راضی نبودن میگفتن قرمز میکنه و پوست پوست منم بی خیال شدم راستی من خودم صابون ان جی میرنم به نظرت خوبه ؟

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  
شما کدوم شهری؟من رفته بودم رشت از اونجا گرفتم ولی خودم کرجم

من تهرانم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
واسه من سریع خشک شد مثل زخم افتاد یک روزه 

عزیزم برا شما چند درصد بود؟ من درصد کمشو گرفتم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

ازمن میشنوی سریع برو دکتر

این اتفاق برای منم افتاد

صورت منم دوماه پیش شروع کرد به جوش زدن ،جوشای زیر پوستی،که بعد یه سری هاشون قرمزمیشدن وب جستگیش بیشتر

اول رفتم دکتر طب سنتی سه بار حجامت کردم

هررو  ز سرکه سیب

بعد اریترومایسین هرروزم استفاده از یخ وکلی ماسک خونگی

پوست نازنیم حالا شده پرجوش و جای جوش

البته فقط روگونه هام

حالا این هفته میرم دکتر پوست

ازمن میشنوی سریع برو دکتر این اتفاق برای منم افتاد صورت منم دوماه پیش شروع کرد به جوش زدن ،جوشای ز ...

می دونم خیلی وقتی گذشته ولی منم همینطوری شدم برعکس من دکتر پوستم رفتم ولی انگا نه انگا هزارتا ماسک خونگی همین دارو ها بازم صورتم پر جای جوش شده چند وقت یه بار جوش جدید می زنم 

عزیزم منم خیلی جوش میزدم وحشتناک.اگه یهو شروع شده حتما ازمایش وسونو بده.شاید کیست داری شاید هورمونات ...

داروی صاف کننده خون باعث برون ریزی نشد 

من هم دکتر طب سنتی رفتم‌گفت خونت کثیفه ولی ترسیدم بخورم