2777
2789
عنوان

جوش صورت😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 27443 بازدید | 43 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم ینی ترکیب عسل و ابلیمو؟

اره گلم البته اينو خودم نزدم يكي از دوستام ميزد ولي سركه سيب استفاده كردم جواب گرفتم 

عسل تنها هم يكي دوبار زدم خوب بود 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
محلوله

اهان ممنون عزیز

درصدش چند بود؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
کلیندامایسین، الوورا هم خشک میکنه

عزیزم کلیندامایسین چند درصد؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
چند خریدی گلم؟میسوزونه وقتی میزنی؟

نه نمیسوزونه

من دختر همسایمون صورتش پر جوش بود با کلیندامایسین رفت

اونم به من گفت بزنم تا جوش بزرگ وسط ابروم بره خیلی بد بود مثل خال هندی

قیمتش یادم نیس ارزونه بیشتر از ده تومن نیس

خدایا شکرت
ژل اریترومایسین ۴ درصد عااااالیه پماد کلیندامایسین هم عالیه  محلول هردوی اینا هم وجود داره ول ...

من نمیدونم چرا از داروخونه میپرسم ژل اریترومایسین تعجب میکنه میگه فقط محلوله😦 شما از کجا گرفتی؟

ژل اریترومایسین ۴ درصد عااااالیه پماد کلیندامایسین هم عالیه  محلول هردوی اینا هم وجود داره ول ...

چرا محلولش خوب نیس ؟؟؟ چون خواهرم اولین باره اصلاح کرده جوش زده خریده که بزنه 

من خودم یکی دوبار زدم زود جوشم ناپدید شد همش غصه میخوردم چطوری تا فرداش که عروسیم بود این جوشه میره

خدایا شکرت
من نمیدونم چرا از داروخونه میپرسم ژل اریترومایسین تعجب میکنه میگه فقط محلوله😦 شما از کجا گرفتی؟

منم از داروخونه گرفتم

البته ب سختی پیدا کردم اکثرشون فقط محلولشو دارن

چرا محلولش خوب نیس ؟؟؟ چون خواهرم اولین باره اصلاح کرده جوش زده خریده که بزنه  من خودم یکی دوب ...

من محلولشو  دارم ولی میزنم بدتر میشه.. البته فکر کنم روندش اینطوریه ک اول بدتر میکنه بعد خوب میکنه ولی انقدر حوصله ندارم یه مدت بدتر بشه بعد تازه خوب بشه..

چرا محلولش خوب نیس ؟؟؟ چون خواهرم اولین باره اصلاح کرده جوش زده خریده که بزنه  من خودم یکی دوب ...

محلولشم خوبه، من منظورم این بود استفاده کردن از ژل و پماد راحتتر از محلوله

منم از داروخونه گرفتم البته ب سختی پیدا کردم اکثرشون فقط محلولشو دارن

یادتون هست کدوم داروخونه بود؟؟