mahla1373 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1279 عنوان IVF شش ماه دیگه 271 بازدید | 20 پست خانما من ۲ سال اقدام به بارداری کردم نشد هر دارویی هم بگین استفاده کردم عکس رنگی گرفتم آزمایش هامون هم اکی بودبعدش رفتم بینی مو عمل کردم که یک سال بعد میتونم باردار بشم الان ۶ ماه گذشته ۶ ماه دیگه میخوام انشالله IVF کنم به نظرتون از کی برم دکتر لازمه حالا برم؟یا کاری بکنم؟ در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥ 1403/10/12 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahla1373 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1279 الان فقط پیاده روی رو شروع کردم و میخوام وزنم رو بیارم پایین در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8378 اصلاح سبک انجام دادی؟خیلیی موثره توی باردارشدن مامان سه تا قندعسل
mahla1373 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1279 اصلاح سبک انجام دادی؟خیلیی موثره توی باردارشدن نه انجام ندادم به نظرتون تو این شش ماه انجام بدم خوبه؟اگه تجربه ای در موردش داری ممنون میشم بنویسی برام در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 4020 الان تا میتونی ورزش کن تخمدانت فعال میشه شیرینی جات و چیزای مضر قطع کن خواب شبتو تنظیم کن فولیک و مکمل های بارداری بخور من ۱۸ ام نوبت دارم واسه شروع سیکل دعام کنید تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
mahla1373 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1279 الان تا میتونی ورزش کن تخمدانت فعال میشه شیرینی جات و چیزای مضر قطع کن خواب شبتو تنظیم کن فولیک و مک ... امیدوارم نتیجه بگیرید قبلش دارویی مصرف نکردید چون تو یه تاپیک دیدم از چند ماه قبل قرص ال دی مصرف میکنن در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 4020 امیدوارم نتیجه بگیرید قبلش دارویی مصرف نکردید چون تو یه تاپیک دیدم از چند ماه قبل قرص ال دی مصرف میک ... ممنون همچنین شما نه فقط فولیک میخورم و فرتیل اید هم میخوردم که یکماهی نخوردم دیگه الان برم دکتر ببینم چی بهم میگه اگه پلی کیستیکی یا اوابوست بخور یا فرتیل تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
ترنم1391 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 35603 نه انجام ندادم به نظرتون تو این شش ماه انجام بدم خوبه؟اگه تجربه ای در موردش داری ممنون میشم بنویسی ب ... حتماااا انجام بده، رحم هم گرم کن، چندساله اتون؟ جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8378 نه انجام ندادم به نظرتون تو این شش ماه انجام بدم خوبه؟اگه تجربه ای در موردش داری ممنون میشم بنویسی ب ... خودم نه تجربه ای ندارم ولی دوستم با شیش سال نازایی با یه دوره چهارماهه اصلاح سبک الان پنج ماهه حاملس مامان سه تا قندعسل
mahla1373 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1279 حتماااا انجام بده، رحم هم گرم کن، چندساله اتون؟ ۳۰ سالمه عزیزم در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥
mahla1373 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1279 ممنون همچنین شما نه فقط فولیک میخورم و فرتیل اید هم میخوردم که یکماهی نخوردم دیگه الان برم دکتر ببین ... پلی کیستیک هستم فقط متفورمین میخورم فعلا همین مکمل ها در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 4020 پلی کیستیک هستم فقط متفورمین میخورم فعلا همین مکمل ها متفورمین خوبه واسه پلی کیستیک اگه تونستی فرتی بیوتیک فرتیل اید یا اوابوست اگه نه قرص اینوزیتول خوبه واسه پلی کیستیک و امگا ۳ ولی حتما حتما فولیک اسید شروع کن به همسرتم بده بخوره قبل خواب تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
mahla1373 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1279 متفورمین خوبه واسه پلی کیستیک اگه تونستی فرتی بیوتیک فرتیل اید یا اوابوست اگه نه قرص اینوزیتول خوبه ... خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥
ترنم1391 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 35603 ۳۰ سالمه عزیزم چراآی وی اف پس؟ان شاءالله طبیعی بترداربشی جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ترنم1391 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 35603 خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت دکترخوب برو، سنتی هم بروقرص اسپرین هم احتمالا بایدمصرف کنی جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود