nahal03 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 356 عنوان سفر حج 164 بازدید | 16 پست دوستان گلم سلام فردا اگه خدا بخواد عاجزم حج هستم بیاین اگه خدایی نکرده مشکل مریض گرفتاری دارید بگید ک ب امید خدا اونجا از خدا بخوام براتون شما هم متقابلا منو خونوادمو دعا کنید و از خدا بخواید قبول کنه زیارتمو خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را 1403/10/12 | 01:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahal03 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 356 عازم خودم نوشت عاجز😐😁 خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را
مدیسا۱۳۹۸ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 18102 عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول حاجتت روا اسمم راحله التماس دعا خیلی یادم کن ممنونم ازت برای شفای بیماریم هم دعا کن الهی هر چی دعا کردی خدا ۱۰۰۰برابر ب خودت بده میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
jananeکاربرقدیمی عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 6338 التماس دعا خوش بسعادتتون مادرمنم انجاست😍سلامش برسون😃 فقط خواهش میکنم اول از همه فرج اقا امام زمان عج وسلامتی روحی وجسمی برای همه ودل خوش ممنونم
goligoligoli عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 3375 دعا کن یکی از خونه ها ی کارمندی ۳ خوابه و خوب شهید منظری رو به ما بدن و ما هم بریم حج زیارتت قبول برای خانوادم هم دعا کن
nahal03 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 356 عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول حاجتت روا اسمم راحله التماس دعا خیلی یادم کن ممنونم ازت برای شفای بیماریم ... ممنون عزیزدلم سلامت باشی.چشم حتما دعا میکنم و ان شالله خدا بهتون سلامتی بده ممنون از دعای قشنگتون🌹 خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را
زهرا9397 عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 66 خوشا به سعادتتقبول باشه ان شالله من رو هم دعا کن از خدا سلامتی و صبر و آرامش میخوام برای شادی روح مادرم هم دعا کن دو ماه هست که آسمونی شده ممنونم
nahal03 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 356 التماس دعا خوش بسعادتتون مادرمنم انجاست😍سلامش برسون😃 فقط خواهش میکنم اول از همه فرج اقا امام زمان ... محتاجیم،قبول باشه زیارتشون چشم حتما 😁🌹چ دعای قشنگی ممنون از دل پاکت 🌹🙏 خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را
مدیسا۱۳۹۸ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 18102 ممنون عزیزدلم سلامت باشی.چشم حتما دعا میکنم و ان شالله خدا بهتون سلامتی بده ممنون از دعای قشنگتون🌹 خیلی خیلی ازت ممنونم الهی خیر دنیا واخرت ببینی عزیزم❤🙏🏻 میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
nahal03 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 356 دعا کن یکی از خونه ها ی کارمندی ۳ خوابه و خوب شهید منظری رو به ما بدن و ما هم بریم حج زیارتت قبول بر ... ان شالله.چشم خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را
nahal03 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 356 خیلی خیلی ازت ممنونم الهی خیر دنیا واخرت ببینی عزیزم❤🙏🏻 قربونت بشم خواهری.همچنین❤️ خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را
مدیسا۱۳۹۸ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 18102 قربونت بشم خواهری.همچنین❤️ خدا نکنه عزیزم عاقبتت بخیرخواهر خوبم❤ میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
nahal03 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 356 امیدوارم هرچی میخوای همون بشه برات.به خدا بگو رویای ۱۴۰۳گفت دیگه نه من نه تو عزیزدلم چشم 🌹 خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را
nahal03 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 356 خدا نکنه عزیزم عاقبتت بخیرخواهر خوبم❤ ممنونم مهربونم همچنین❤️🌹 خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را
nahal03 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 356 خوشا به سعادتتقبول باشه ان شالله من رو هم دعا کن از خدا سلامتی و صبر و آرامش میخوام برای شادی روح م ... سلامت باشی.روحشون شاد،چشم 🌹 خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را