2777
2789
عنوان

سفر حج

163 بازدید | 16 پست

دوستان گلم سلام فردا اگه خدا بخواد عاجزم حج هستم بیاین اگه خدایی نکرده مشکل مریض گرفتاری دارید بگید ک ب امید خدا اونجا از خدا بخوام براتون شما هم متقابلا منو خونوادمو دعا کنید و از خدا بخواید قبول کنه زیارتمو

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول حاجتت روا اسمم راحله التماس دعا خیلی یادم کن ممنونم ازت برای شفای بیماریم ...

ممنون عزیزدلم سلامت باشی.چشم حتما دعا میکنم و ان شالله خدا بهتون سلامتی بده ممنون از دعای قشنگتون🌹

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

التماس دعا خوش بسعادتتون مادرمنم انجاست😍سلامش برسون😃 فقط خواهش میکنم اول از همه فرج اقا امام زمان ...

محتاجیم،قبول باشه زیارتشون چشم حتما 😁🌹

چ دعای قشنگی ممنون از دل پاکت 🌹🙏

ممنون عزیزدلم سلامت باشی.چشم حتما دعا میکنم و ان شالله خدا بهتون سلامتی بده ممنون از دعای قشنگتون🌹

خیلی خیلی ازت ممنونم الهی خیر دنیا واخرت ببینی عزیزم❤🙏🏻

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
دعا کن یکی از خونه ها ی کارمندی ۳ خوابه و خوب شهید منظری رو به ما بدن و ما هم بریم حج زیارتت قبول بر ...

ان شالله.چشم

خیلی خیلی ازت ممنونم الهی خیر دنیا واخرت ببینی عزیزم❤🙏🏻

قربونت بشم خواهری.همچنین❤️

امیدوارم هرچی میخوای همون بشه برات.به خدا بگو رویای ۱۴۰۳گفت دیگه نه من نه تو

عزیزدلم چشم 🌹

خدا نکنه عزیزم عاقبتت بخیرخواهر خوبم❤

ممنونم مهربونم همچنین❤️🌹

خوشا به سعادتتقبول باشه ان شالله من رو هم دعا کن از خدا سلامتی و صبر و آرامش میخوام برای شادی روح م ...

سلامت باشی.روحشون شاد،چشم 🌹