2777
2789
من تازه آموزش رو شروع کردم شما در امدتون چقدره؟

عزیزم درآمد بستگی به کار خودت داره و تلاش خودت خیلی باید تبلیغ و اینا کنی اگه بخوای به درآمد خوب برسی ماهی ۲۰ حدودی که کم دارم میگم

من خودم با تیپ کار میکنم ولی قالب هم برا دیزاین و ظرافت خوبهدوتاش اوکیه بستگی به خودت دارع

ممنون عزیزم 

یه سوال دیگه هم داشتم ناخنکاری اوکیه درآمدش؟ چقد میشه یادش گرفت من دانشجو ام دوس دارم یه حرفه ای هم یاد بگیرم بدم میاد بیکار میگردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم ناخنکاری اوکیه درآمدش؟ چقد میشه یادش گرفت من دانشجو ام دوس دارم یه ...

ناخنکاری بستگی به تلاش خودت داره  خیلی باید تبلیغ کنی و اینکه یکسال اول ضرره بعدش اوکی میشه من خودم یاد گرفتم گاهی وقتا مشتری میگیرم درآمد ثابتی ندارم

لنز ناخن خیلی عمری ندارع اگه چسب بزنی باز کنده میشه ولی خوب میمونه رو ناخونت رعایت کنی

به نظرت اون موادی که از کنده شدن لنزه به جا مونده رو سوهان بکشم کلا میره؟ میترسم رنگش سفید مات بشه بد شه رو ناخنم

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

به نظرت اون موادی که از کنده شدن لنزه به جا مونده رو سوهان بکشم کلا میره؟ میترسم رنگش سفید مات بشه ب ...

ببین نمیتونی با دست بکنی؟اگر خواستی سوهان بکشی خیلی یواش درحدی که صاف شه لبه هاش