2777
2789

عکستو بزار ببینیممم

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر خوب

اینبار ک گذشت

اما از بار بعد هواست جمع باشه عکس خودت یا کس دیگ، به دروغ و شوخی یا به جدی، اینش مهم نیست، اینجا نزاری و برا خودت استرس درست نکنی.❤

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

دختر خوباینبار ک گذشتاما از بار بعد هواست جمع باشه عکس خودت یا کس دیگ، به دروغ و شوخی یا به جدی، این ...

عکسم نیست ولی نمیخام نامزدم ببینه بخونهت

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

ولش میکنی؟؟!

چیشد مگه

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

چیشد مگه

عکسشو گذاشته یه ادم نفهمی هم اسکرین شات گرفته میترسه عکسش یا تاپیکشو نامزدش بخونه

بقیم سرش فشار اوردن،شمام گزارش بزن تاپیک بترکه

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

خب چرا انقدر دروغ میگی که الان اینجوری به غلط کردن بیفتی 

عکسی که گذاشتی رو من میشناسم البته آقارو میشناسم 

دختررو نمیشناسم 

فرداصبح به پسره میگم امیدوارم تاپیک نترکه تانشونش بدم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عکسشو گذاشته یه ادم نفهمی هم اسکرین شات گرفته میترسه عکسش یا تاپیکشو نامزدش بخونهبقیم سرش فشار اوردن ...

اها چ بد نمیفهمم شات عکس مردم برا چیشونه اخه

باشه گزارش میزنم

ولش میکنی؟؟!

داشتم برات کامنت میزاشتم که قفل کرد اسی.

واسه اونی که گفتی براش یادآوری نکنین اون قضیه رو ممکنه براش تلخ باشه 

اومدم بهت بگم بیخودی سنگش به سینه نزن شاید از اول تاپیک نبودی اما من بودم خیلی هم مشتاق بود و با جزئیات همه رو تعریف کرد خاستم خیلی قضاوت نکنم رفتم تاپیک های مربوط به اون جریان رو خوندم دیدم نه تنها پشیمون نیست بلکه خوشحال هم هست

عکسشو گذاشته یه ادم نفهمی هم اسکرین شات گرفته میترسه عکسش یا تاپیکشو نامزدش بخونهبقیم سرش فشار اوردن ...

چقدر شما ساده ای عزیزم 

یه سر به تاپیکای قبلش بزن

میگه من قبل این اقا دوست پسر نداشتم 

بورو تاپیکای فروردین اردیبهشتشو بخون

کلا رد داده و دروغه حرفاش

امیدوارم فقط تاصبح نترکه تاپیکش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)