2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر خوب

اینبار ک گذشت

اما از بار بعد هواست جمع باشه عکس خودت یا کس دیگ، به دروغ و شوخی یا به جدی، اینش مهم نیست، اینجا نزاری و برا خودت استرس درست نکنی.❤

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

دختر خوباینبار ک گذشتاما از بار بعد هواست جمع باشه عکس خودت یا کس دیگ، به دروغ و شوخی یا به جدی، این ...

عکسم نیست ولی نمیخام نامزدم ببینه بخونهت

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

چیشد مگه

عکسشو گذاشته یه ادم نفهمی هم اسکرین شات گرفته میترسه عکسش یا تاپیکشو نامزدش بخونه

بقیم سرش فشار اوردن،شمام گزارش بزن تاپیک بترکه

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

خب چرا انقدر دروغ میگی که الان اینجوری به غلط کردن بیفتی 

عکسی که گذاشتی رو من میشناسم البته آقارو میشناسم 

دختررو نمیشناسم 

فرداصبح به پسره میگم امیدوارم تاپیک نترکه تانشونش بدم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عکسشو گذاشته یه ادم نفهمی هم اسکرین شات گرفته میترسه عکسش یا تاپیکشو نامزدش بخونهبقیم سرش فشار اوردن ...

اها چ بد نمیفهمم شات عکس مردم برا چیشونه اخه

باشه گزارش میزنم

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

ولش میکنی؟؟!

داشتم برات کامنت میزاشتم که قفل کرد اسی.

واسه اونی که گفتی براش یادآوری نکنین اون قضیه رو ممکنه براش تلخ باشه 

اومدم بهت بگم بیخودی سنگش به سینه نزن شاید از اول تاپیک نبودی اما من بودم خیلی هم مشتاق بود و با جزئیات همه رو تعریف کرد خاستم خیلی قضاوت نکنم رفتم تاپیک های مربوط به اون جریان رو خوندم دیدم نه تنها پشیمون نیست بلکه خوشحال هم هست

عکسشو گذاشته یه ادم نفهمی هم اسکرین شات گرفته میترسه عکسش یا تاپیکشو نامزدش بخونهبقیم سرش فشار اوردن ...

چقدر شما ساده ای عزیزم 

یه سر به تاپیکای قبلش بزن

میگه من قبل این اقا دوست پسر نداشتم 

بورو تاپیکای فروردین اردیبهشتشو بخون

کلا رد داده و دروغه حرفاش

امیدوارم فقط تاصبح نترکه تاپیکش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)