خب چرا انقدر دروغ میگی که الان اینجوری به غلط کردن بیفتی
عکسی که گذاشتی رو من میشناسم البته آقارو میشناسم
دختررو نمیشناسم
فرداصبح به پسره میگم امیدوارم تاپیک نترکه تانشونش بدم
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
واسه اونی که گفتی براش یادآوری نکنین اون قضیه رو ممکنه براش تلخ باشه
اومدم بهت بگم بیخودی سنگش به سینه نزن شاید از اول تاپیک نبودی اما من بودم خیلی هم مشتاق بود و با جزئیات همه رو تعریف کرد خاستم خیلی قضاوت نکنم رفتم تاپیک های مربوط به اون جریان رو خوندم دیدم نه تنها پشیمون نیست بلکه خوشحال هم هست
عکسشو گذاشته یه ادم نفهمی هم اسکرین شات گرفته میترسه عکسش یا تاپیکشو نامزدش بخونهبقیم سرش فشار اوردن ...
چقدر شما ساده ای عزیزم
یه سر به تاپیکای قبلش بزن
میگه من قبل این اقا دوست پسر نداشتم
بورو تاپیکای فروردین اردیبهشتشو بخون
کلا رد داده و دروغه حرفاش
امیدوارم فقط تاصبح نترکه تاپیکش
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)