2777
2789

وقتی بچه بودم بیشتر از خواهرم منو میزد جوری که همیشه کبود بودم خواهرمو میزد ولی نه زیاد برادرام و اصلا نمی‌زد وقتی منو خواهرم کوچیک بودیم من شش ساله خواهرم سه سال یادم میاد. اون حامله بود فکر میکرد سومی هم دختر میشه ما رو تو اتاق انداخت چراغشم خاموش کرد گفت الان یه ک س سوم میارم خودش نشست تو حیاط از درز اتاق میدیدم پشتش به ما نشسته بود چون جاریش پسردار شده بود خواهرم میترسید من آرومش میکردم پونزده سالم شد بابام برام خواستگار آورد ولی اگه اون مخالفت میکرد مطمىنم سر نمی‌گرفت حتی تو عقدم کبودم میکرد خیلی شوهرم اذییتم کرد ولی اون هی دلداریم میداد که بهتر میشه بچه بیار نمی‌دونستم حاملم قهر کردم برا طلاق گفت شانسمو نگاه برگشتند یکی بچه دار نشد( یعنی من) یکی شوهرش شیشه ایی هست خواهرم سه ماه بعد من عروسی کرد و طلاق گرفت گفتم میخام ادامه تحصیل بدم گفت اگه تو درس بخونی خواهرت رو بابات از دانشگاه در میاره چشم باباتو رو خواهرت باز میکنی الان مشکلاتم خیلی حاد شده به خودکشی فکر میکنم بهش گفتم خودم میکشم خودشون رفتن شهر دیگه برا زندگی منم نمیتونم برم اونجا گفتم برگردید که من بتونم طلاق بگیرم گفت برادرت زخم معده داره نمیتونم تنها ولش کنم دیگه جواب تلفنش رو نمی‌دم فقط وقتی مریضم یا میخام بمیرم دلش برام میسوزه ( غریبه ها هم دلشون برام میسوزه ) 

https://daigo.ir/secret/51172246655

مادرم هست پارسال سرطان سینه گرفت الان حالش خوبه

منظور پدرته؟؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

چه بب عاطفه وبی رحمه😢

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞