2777
2789
اشپزخونه فقط سرویس چینی و پذیرایی میخرم بعدا کم کم میگیرم بقیشو وارد جزئیات نمیشم

بنظرم ظرفشویی رو میذاشتین بعدا میگرفتین جاش این وسیله ها رو کامل میکردین بهتر بود بازم نظر خودتون مهمه

اخه چندسال اول واقعا ظرفشویی زیاد استفاده نمیشه و ضرورت نداره از ظرفی هم اگه مستاجر باشین خیلی از خونه ها جای ظرفشویی ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ظرفشویی رو میذاشتین بعدا میگرفتین جاش این وسیله ها رو کامل میکردین بهتر بود بازم نظر خودتون مه ...

اوایل نامزدی اونارو گرفتم قسطی گفتم تموم شه بره الان دم عروسی میبینم هیچی ندارم واقعا 

اوایل نامزدی اونارو گرفتم قسطی گفتم تموم شه بره الان دم عروسی میبینم هیچی ندارم واقعا

سمت ما مبل با داماده معمولا 

اما خب بنظرم مبل رو ساده تر بگیر بعد چند سال میتونین خودتون باز عوضش کنین جاش وسایل اشپزخونه رو کامل کن چون واقعا ضروریه مثلا سرویس قابلمه پلاسکو چینی دم دستی کارد قاشق چنگال .... کلی وسیله اس و همه هم لازم هزینش هم کم نیس تازه بجز برقی ها

آره میتونی من امسال با ۱۳۰ میلیون کل جهیزیه رو خریدم 😁😁 اونم چیزای خوب و مد روز طوسی و طرح سنگ و ا ...

سلام اگر میشه لطفا عکس بدین چون منم دارم وسایلمو نو می کنم اما هر چی فکر می کنم با زیر پونصد شسصد جور در نمیاد برام و فعلا هم همچین پولی ندارم بدجور موندم