2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه خودت بسازی ولی خیلیییی سخته بعدم هی باید استرس داشته باشی که یجاشو اشتباه انجام ندی به نظرم بدی برات درست کنن بهتره من ۷ ۸ ماه پیش ۱ و ۵۰۰ دادم ساختن برام ولی چند از دوستام با ۵۰۰ ۶۰۰ هم دادن براشون درست کردن

نه بدون اپل ایدی هیچ برنامه ای نمیتونی دانلود کنی و هر برنامه ای بخوای از اپ استور دانلود کنی باید اپل ایدی داشته باشی

میشه خودت بسازی ولی خیلیییی سخته بعدم هی باید استرس داشته باشی که یجاشو اشتباه انجام ندی به نظرم بدی ...

اخه اعتماد ندارم بعد میتونم پسورد و ایناشو عوض کنم؟

درضمن اسنپ و آپ و ایناهم از اپ استور دان میشن؟

اخه اعتماد ندارم بعد میتونم پسورد و ایناشو عوض کنم؟درضمن اسنپ و آپ و ایناهم از اپ استور دان میشن؟

خیالت راحت بابا اینا روزی هزار تا اپل ایدی میسازن وقتشه ندارن بشینن رمزشو بردارن که،من تا حالا خودم انجام ندادم ولی فکر کنم بشه

نه چون برنامه ایرانی هستن باید نسخه وبش رو بریزی بلدی نسخه وب یا برات شات بفرستم؟

خیالت راحت بابا اینا روزی هزار تا اپل ایدی میسازن وقتشه ندارن بشینن رمزشو بردارن که،من تا حالا خودم ...

شات بفرست گلم مرسی.

پس میرم یه مغازه موبایل فروشی و گوشیمو میدم دستش و میگم برام اپل ایدی بساز درسته؟