2777
2789

سلام 

من ۱۸ روز عقب انداختم بعد پریود شدم 

مثلا همیشه پریود میشدم ۷ روزه بود میرفتم دسشویی قشنگ خون می‌دیدم لخته خون می‌دیدم تو ۲ روز ۲ تا بسته نوار بهداشتی بزرگ تموم میکردم کلی کثیف کاری میکردم 

ولی الان کلا ۳ روز بود بعد انقد کم بود ک اگه دستمال کاغذی نمیزاشتم اصلا متوجه نمی‌شدم نه خون دیدم ن لخته خون فقط دستمال کثیف میشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من قهوه ای هست ،دل درد دارم درد تخمدان دارم

خب احتمال زیاد لانه گزینی باشه حتما استراحت کن کار سنگین انجام نده 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

یه مقدار کمی دلدرد رو دستمال ک قهوه ای بود

احتمال لانه گزینی هست استراحت داشته باش

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

اصلا بی سابقه بود من ۳ روز اول انقد خونریزی داشتم ۲ بسته نوار بهداشتی تموم میکردم الان انقد کم بود اگه دستمال کاغذی نمیزاشتم اصلا نمی‌فهمیدم ک خونه اصلا لخته خون دفع نکردم 

همیشه تا میرفتم دسشویی کلی لخته دفع میکردم 

خدا از دهنت بشنوه توروخدا دعاکن برام

انشالله که همین روزا خبر خوبو بشنوی و لبخند مادر شدن رو لبت بیاد عزیزم 😍😍پناه بر خدا