تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
مرسی عزیزم نمیدونستم به هر حال سال نو مبارکشما مسیحی هستین؟
بله عزیزم
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
ممنون گلی البته ما ایرانی هستیم و با تاریخ میلادی خیلی کاری نداریم😅
جانم بپرس سوالتو
تاحالا دلت خواسته مسلمان باشی؟اطرافت کسی مسلمان هست؟به امام شیعه ایا اعتقادی داری؟
مسلمون هارو خیلی دوست دارم ولی خب دین خودم انتخابمه
پاسخ دوتا سوال دیگه هم نه هست عزیزم☹️