شیدا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 45 عنوان روغن آرگان 2756 بازدید | 29 پست سلام بزرگواران امیدوارم حالتون توپ توپ باشهکسی از روغن آرگان استفاده کرده یااطلاعات دارهممنون میشم 1396/09/23 | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92286 من من من خوبه مارک خوب بگیر من یکی داشتم عالی بود اصلا مو رو چرب نمیکرد دیگهوگیرم نیومد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
امیتیس8 عضویت: 1392/12/11 تعداد پست: 2674 من برا موخوره خریدم اصلا تاثیر نداشت ..اما موهارو لطیف و نرم میکنه ...
شیدا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 45 من من من خوبه مارک خوب بگیر من یکی داشتم عالی بود اصلا مو رو چرب نمیکرد دیگهوگیرم نیومد چ مارکی بلا
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92286 چ مارکی بلا بیتروی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
queen_spd عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 135 من سرم مو روغن آرگان پرستيژ استفاده ميكردم عاليييييى بود فوق العاده سبكه و مو رو چرب نميكنه
شیدا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 45 و اصلم هس بهم فعلا داده همینجوری گفته استفاده کن راضی بودی ک حتماراضی میشی پولشوبده