za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4278 عنوان سرگیجه 42 بازدید | 6 پست سرم گیج میره. میشینم، پامیشم، نشسته حتی گیج میرهعصر بدترشدچشمام دارن دایره وار میچرخنچه کنم؟ لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏 1403/10/11 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2321 برو دکتر یه سرم بزن خوب میشی تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4278 برو دکتر یه سرم بزن خوب میشی علتش چیه؟ لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2321 علتش چیه؟ من باردارم یه بار اینجوری شدم رفتم سرم وصل کرد خوب شدم گفت بخاطر کم خونی و ضعف هست ولی من کم خونی ندارم تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4278 من باردارم یه بار اینجوری شدم رفتم سرم وصل کرد خوب شدم گفت بخاطر کم خونی و ضعف هست ولی من کم خونی ند ... ۲بارهم این ماه پریودشدمقبلا هم اینطورشده بودم الان بدترشدهکمخونیم دارم لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2321 ۲بارهم این ماه پریودشدمقبلا هم اینطورشده بودم الان بدترشدهکمخونیم دارم خوب دیگه از کم خونی اینجوری شدی برو سرم وصل کن با آمپول B12 برات میزنن تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4278 خوب دیگه از کم خونی اینجوری شدی برو سرم وصل کن با آمپول B12 برات میزنن سرم گیج میرفتا ولی نه اینطوریالان حتی نشسته هم گیج میرههرچی اهن میخورم انگار پوچ! لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏