2777
2789
عنوان

همسرم بی دلیل قهر کرده

231 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من 2 ماهه عروسی کردم توی این دوماه خیلی با همسرم دعوا داشتیم اما فورا اشتی کردیم الان 5 روزه قهر کرده سر اینکه من یه روز گرفتم خوابیدم و حوصله ناهار پختن رو نداشتم اقا سر اون قهر کرده و هرچی غذا درست میکنم نمیخوره و کلا باهام حرف نمیزنه ایا مقصر منم یا اون برم باهاش اشتی کنم یا بزارم خودش بیاد جلو واقعا تنهایی توی خونه دارم دق میکنم کسیم ندارمک باهاش دردو دل کنم 🥺

پسرا چه پرنسس شدن یه تخم مرغ درست میکرد میخورد جونش ک در نمیرفت

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر یه ناهار؟

قهربودین نپختی؟

چه لوس

حالا یه روز نپختی مهم مگه؟

اصلا بلند میشد میرفتین بیرون زنگ میزد یه چیزی بیارن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من پیش خودم گفتم بابا هر وقت گشنش شه بهم میگه منم یه چی درست میکنم با هم میخوریم دیگه

چطوری زنش شدی خیلی دخترونه رفتار میکنه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
به خاطر یه ناهار؟قهربودین نپختی؟چه لوسحالا یه روز نپختی مهم مگه؟اصلا بلند میشد میرفتین بیرون زنگ میز ...

ن بابا من یکم حالم خوب نبود حوصله ناهار پختن رو نداشتم 

ن بابا من یکم حالم خوب نبود حوصله ناهار پختن رو نداشتم

باید درکت کنه خوب

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
به زور خانواده ها

چی بگم خانواده ها مجبورمون میکنن چه زندگیایی داشته باشیم

بخدا دیگه انقدر قهر کردیم خسته شدم

اصلا نازشو نکش غذاتودرست کن بخور اگ خورد ک هیچی نخورد خودت شب بخور