تنهاوغمگین مدیر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 عنوان بهانه گیری | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 76 پست شوهرم سریه موضوع الکی بهانه گیری کرد باخانواده ام قطع رابطه کرد الان دائم زخم زبون میزنه تیکه میندازه مسخره میکنه چیکار کنم اصلا تحمل ندارم از طرفی هم بچه هام نمیتونم ول کنم توانایی اینکه جداشم خرجشون بدم ندارم واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید 1403/10/11 | 21:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 ای خدااا بزارین ی مدت بگذره تا اروم بشه حالا اگر امکانش هست ب مامانت بگو برای روز مرد بهش کادو بده ی ... قضیه مال یک سال پیشه واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 دوسساله هنوز دلتنگی 😔 اره خیلی دارم از دوریش میمیره 🥺🥺از غم دوریش پیر شدم تمام موهام سفید شدن دلم برای صداش ،،عطر تنش ،بغلش تنگ شده 🥺🥺🥺🥺ای خداااا چرا صدای من نمیشنویی ی کاری کنی برام 😔😔 رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 قضیه مال یک سال پیشه اها رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 دوسساله هنوز دلتنگی 😔 دلم میخوا کار طلاقم تا هزار سال ادامه داشته باشه تموم نشه 😥😥 رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 اره خیلی دارم از دوریش میمیره 🥺🥺از غم دوریش پیر شدم تمام موهام سفید شدن دلم برای صداش ،،عطر تنش ،ب ... اخه دوساله حرکتی نزده چطور دلتنگی ازدواج نکرده آخرین بار کی صحبت کردین واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 دلم میخوا کار طلاقم تا هزار سال ادامه داشته باشه تموم نشه 😥😥 ای خدا خوب شماکه اینقدر دوستش داری یه حرکتی بزن واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 اخه دوساله حرکتی نزده چطور دلتنگی ازدواج نکرده آخرین بار کی صحبت کردین ما هنوز بصورت کامل جدا نشدیم نه هیچ کاری نکرد نمیخواست زندگی کنه رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 ای خدا خوب شماکه اینقدر دوستش داری یه حرکتی بزن من به تنهایی هزارتا کار کردم اما ...امان از دل سنگ اون رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 ما هنوز بصورت کامل جدا نشدیم نه هیچ کاری نکرد نمیخواست زندگی کنه سرکار نرفتی خودتو مشغول میکردی شاید یه آدم بهتر سر راهت قرار میگرفت فامیلای ما همه ازدواج دومشون بهتر بود به خودت فرصت بده چرا داغون میکنی خودتو واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 من به تنهایی هزارتا کار کردم اما ...امان از دل سنگ اون دآری فرصت خوشبختی از خودت میگیری یعنی از خدام بود شرایط شمارو داشتم زندگی بهتری شروع میکردم واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 سرکار نرفتی خودتو مشغول میکردی شاید یه آدم بهتر سر راهت قرار میگرفت فامیلای ما همه ازدواج دومشون به ... تازگیها کارم شروع کردم اما انجامش برام سخته نمیتونم کارم همش گریه کردن حتی همین الان 🥺 رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 دآری فرصت خوشبختی از خودت میگیری یعنی از خدام بود شرایط شمارو داشتم زندگی بهتری شروع میکردم میدونی اون اولین مرد زندگیم بود عاشقش بودم و هستم همه بهم میگن خوشبحالت که داری جدا میشی حتی مث شما میگن کاش ما جای تو بودیم اما من ِ احمق حرف تو گوشم نمیره رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 تازگیها کارم شروع کردم اما انجامش برام سخته نمیتونم کارم همش گریه کردن حتی همین الان 🥺 ای جانم بیا بغلم😪 واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 میدونی اون اولین مرد زندگیم بود عاشقش بودم و هستم همه بهم میگن خوشبحالت که داری جدا میشی حتی مث شما ... مشاور رفتی خیلی کمک میکنه کنار بیای واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 ای جانم بیا بغلم😪 کاش بودی بغلت میکردم ی دل سیر گریه میکردم 🥺🥺🥺 رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀