2777
2789
عنوان

میترقم دوست پسرم خودکشی کنه

447 بازدید | 12 پست

من ۳ سال باکسی دوست بودم خانوادم راضی نشدن کات کرده  بودم ۷ ماهه حالا دارم ازدواج میکنم خبر داره که دارم  ازدواج میکنم استوریای غمگین میذاره واقعا ناراحتشم  میترسم کاری باخودش بکنه چون یه دوباری قرص خورده بود  بچه هم نیستا ۳۶ سالشه  واقعا ممکنه خودکشی بکنه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نگرانشم همش دلشورشو دارم چیکار میکنه چیکار نمیکنه دست خودم نیست

مگه نمی‌خوای ازدواج کنی دیگه چرا داری به اون فکر می‌کنی اگه واقعا میخوایش چرا داری با یکی دیگه ازدواج می‌کنی 

عجیبه 

مگه نمی‌خوای ازدواج کنی دیگه چرا داری به اون فکر می‌کنی اگه واقعا میخوایش چرا داری با یکی دیگه ازدوا ...

من میدونم خانوادم هیچ جوره راضی نمیشن من فقط نگرانم بلایی سر خودش بیاره 

تو هنوز اکستو دوست داری؟؟

اگر دوسش داری چرا داری ازدواج میکنی؟؟؟ چرا داری نفر سومی رو وارد میکنی و به احساسات اونم ضربه میزنی؟؟

اصن دوست پسر قبلیت چطوری از ازدواجت خبر دار شده؟؟ چرا گذاشتی بفهمه؟؟ چرا هنوز فالوش داری که استوریاشو ببینی؟؟اصن چرا با یه پسری که هنوز بالغ نشده و تنها راه حل مشکلاتشو خودکشی میبینه وارد رابطه شدی؟؟؟؟

من سعی در فراموشیش دارم باخودمم کنار اومدم فقط ترس اینو دارم بخاد خدای نکرده کاری باخودش بکنه

قشنگ معلومه هنوز با خودت کنار نیومدی

بنظرم ازدواج نکن 

تو داری یه نفر سومو وارد این جریان میکنی 

با نامزدت در میون بزار بنظرم 

اگر نامزدتو دوست داری خب باید در جریان همه چیز باشه