2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم

160 بازدید | 6 پست

چند مدت پیش خودمو کشیدم ۸۷ کیلو ۷۰۰ بودم

بعد توی اینستا و نینی سایت تحقیق کردم یه چیزی خوردم نمیگم که نگید تبلیغ 

یک کیلو کم کردم از ۶ دی رژیم گرفتم با همون چیز شدم ۸۵ کیلو😍😍😍من چون به دلایلی باید آی وی اف کنم نیازه که لاغر بشم خداراشکر

رژیم صبحانه دوتا تخم مرغ آبپز همراه فلفل سیاه و کمی نمک یه کف دست نون لواش

ناهار خورشتم رو بدون روغن درست میکنم ولی هر دفعه به یه روش که دلمو نزنه بدون نون بدون برنج کاهو یا سالاد هم میخورم اگر باشه

شام سوپ آبگوشت با یه کم نون سیب زمینی آبپز دوتا کوچیک تخم آبپز سبزیجات آش دوغ هم میخور

کلا برنج قند و روغن رو حذف کردم 🙃🙃

نوشابه و فست فود بدترین چیزه🫠

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روغن رو نباید حذف کنید باید نوعشو عوض کنید مثلا غذاهاتونو با روغن زیتون درست کنید

اصلا نمیتونم مزه روغن زیتون رو تحمل کنم

اصلا نمیتونم مزه روغن زیتون رو تحمل کنم

میتونید بدون بوشو بگیرید طعم غذا رو هم اصلا تغییر نمیده.

روغن های سالم برای بدن نیاز هست.

بعد نون هم باید توی رژیم سنگک استفاده کنید سالم ترین نون سنگک هست چون کلی سبوس داره و جوش شیرین هم توش استفاده نمیشه اما لواش سرشار از جوش شیرین هست و چون سبوس هم نداره چاق کنندگیش زیاده و سیرکنندگیشم پایینه.

من قبلا از سنگک متنفر بودم حتی یک لقمه هم نمیخوردم اما از زمانی که استارت رژیم زدیم نونمو سنگک کردم اوایلش خیلی سخت بود برام اما عادت کردم.

حالا اون چیزی که شما کنار رژیمتون استفاده کردید برای لاغری چی بود؟

میتونید بدون بوشو بگیرید طعم غذا رو هم اصلا تغییر نمیده.روغن های سالم برای بدن نیاز هست.بعد نون هم ب ...

عزیزم متاسفانه توی شهر ما کیفیت نون مثل بقیه چیزا بشدت پایین پر از جوش شیرین هستن اینو از رنگشون هم میشه فهمید نوانایی سنگک هم هست ولی از محله ما دوره باید بگیرم فریز کنم من قدم ۱۶۳ وزنم اون موقع ۸۷کیلو ۷۰۰ بود بهم میگفتن بهت نمیخوره منم اعتماد به نفس میگرفتم روزانه کلی برنج و گوشت مصرف میکردم و به همراه غذا نوشابه زیاد

انشاالله این پنج کیلو رو هم کم کنم دیگه درست حسابی غذا میخورم مثل قبل نمیخورم که بترکم

عزیزم متاسفانه توی شهر ما کیفیت نون مثل بقیه چیزا بشدت پایین پر از جوش شیرین هستن اینو از رنگشون هم ...

متاسفانه همینطوره اکثر نون ها به دلیل نازکی جوش شیرین استفاده میکنن و چاق کننده و مضر هست حتی دکترها به کسایی که سنشون بالا هست هم لواش رو توصیه نمیکنه.

ما هم سنگک فریزر میکنیم هر سه روز میخرم.

انشالله به وزن ایده آلتون که رسیدید روی هر غذای چربی یه تحرک داشته باشید و یک قاشق سرکه سیب بندازید تو یک لیوان آب میل کنید.

اگر تلگرام دارید میتونم آیدی یک گروه رو بدم خدمتتون که همه خانم هستن و روزانه فعالیت ها و عکس وعده های غذاهیشونو میزارن برای انگیزه