2821
2789
عنوان

ازدواج زوری

48 بازدید | 3 پست

دوستان شما کسی ک قابل قبول مادرتون باشه ولی خودتون کنارش احساس خوشی نداشته باشید حاضرید بخاطر تنه های مادرتون باهاش ازدواج کنید؟؟. 

ی شخصی منو میخاست اون آدم کارمند بود و.. مورد قبول مادرم .مادرم همش می‌گفت اره اره ازدواج کن و این حرفا.  منم گفتم نمیکنم و حتی خطمو خاموش کردم ک اون آقا به من زنگ یا پیام نزنه . بخدا یک ماه بود همش زنگ و پیام می‌گفت اگه جوابمو ندی خودمو میکشم . خیلی سم بود تو زندگیم اون مدت حالم بد بود واقعا .من آرامش خودم خیلی از حرف اینو و اون مهم تره برام . بنظرتون کارم درست بوده یانه . الآنم ب مامانم گفتم دیگه ب هیچ وجه اسم این ادمو نیار اون سرزنش کرد منو ک اره فردا خانواده میگن خاستگار نداری گفتم مهم نیست بزار بگن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون اون اصلا تایپ من نبود . من کنارش حالم خوب نبود.همش میخواستم خوشم بیاد ازش نمیتونستم

بهش بگو اینجور و اینجوری کن تا ازت خوشم بیاد

👑تاج رو سر منه 👑تو چرا گرفتی فاز پادشاهی🌝