2821
2789
عنوان

رفیق احمقم

327 بازدید | 28 پست

سلام امروز خواهرم از مدرسه ک اومد گف یه خبری برات دارم گفتم چی گفت ک خواهر رفیقم ک باهم اقوام هم هستیم‌ به خواهر خودم گفت ک آبجیم همیشه تو خونه میگ چرا فلانی ،منظورش منم، ازدواج نمی کنه حتما خاستگار نداره من تا الان ک ۱۷ سالمه ۱۴ خاستگار داشتم قبول نکردم

من و رفیقم جفتمون همکلاسی هستیم اون ۳ ماه ازم بزرگتره اون کلاس هشتم‌ نشونش کردن کلاس دهم هم عقد کرد من هنوز ۱۷ سالمه یه دوما دیگ ۱۸ سالم میشه یعنی الان دیر شده ، مامانم میگ بهت حسودی میکه چون اون نامزد داره نمیتونه درس بخونه یا درسم بخونه دانشگاه بره مجبور ه بره فرهنگیان چون مختلط نمیزارن بره منم امسال سال اولمه کنکور میدم ولی خیلی حالم بد شده ازین حرفش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای مگه کسی هست از این حرفا ناراحت شه 

۱۸ اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز طرف ۳۰ سالشه میگه زوده بعد تو ۱۸ سالگی اخه کمی فک کن ذره ای سر سوزن این خزئبلات ارزش فکر کردنم ندارن بشین درست بخون

مگه دهه شصته اخه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
وااای مگه کسی هست از این حرفا ناراحت شه ۱۸ اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عزیز طرف ۳۰ سالشه میگه زوده بعد تو ۱۸ سا ...

ما توی یه محله کوچیکی هستیم مامان و خواهر احمق همه جا پر کردن این خواستگار نداره 

2824
2823
2791
2779
2792