2821
2789
عنوان

خیانت 😞

323 بازدید | 11 پست

بنظر شما خیانت یعنی چی ؟

اگر ببینید دوست پسرتون تو تلفنش با یکی از دخترای فامیلش چت کرده 

و گفته و خندیده

بااینکه میدونسته تو ناراحت میشی اگر بفهمی 

این ینی خیانت ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیانت از نظر هرکسی حد و مرزش متفاوته 

و باید قبل از رابطه این موضوع رو مشخص میکردین 

اگر که قبل گفته شده بوده و اینکار انجام بشه بله خیانته!

به طور مثال این چیزی که شما میگی از نظر من عادیه و مشکلی نداره اما اگر شما از همون اول برای این موضوع هم حد و مرز گذاشتین نباید ساده گذشت!

خیانت از نظر هرکسی حد و مرزش متفاوته و باید قبل از رابطه این موضوع رو مشخص میکردین اگر که قبل گفته ش ...

بهش گفته بودم حساسم و دوست ندارم

خیلیم گفته بودم

اما 

نمیفهمم دارم دیونه میشم باهم گفتن و خندیدن

بهش گفته بودم حساسم و دوست ندارمخیلیم گفته بودماما نمیفهمم دارم دیونه میشم باهم گفتن و خندیدن

خب اگر که گفته بودی از نظرت این موضوع خیانته پس تمومش کن منتظر تایید کی هستی !

به نظر من هیچ دلیلی برای این موضوع منطقی نیست 

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70

خیانت یعنی خودت پارتنر داشته باشی ولی چشم و فکر و دلت پیش شوهر مردم باشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
2790
2823
2791
2779
2792