2777
2789
عنوان

پربازدید

39 بازدید | 9 پست

تازه میفهمم چرا تاپیکامو کسی جواب نمیده چون بلد نیستم زیاد دروغ های گنده گنده بگم هرچی راستشو بگی کمتر باور‌میکنن والا من دنبال دیده شدن نیستم فقط دنبال راه حل میگردم گیج شدم تو دوراهی گیرکردم خدا کمکم کنه از بنده هاش آبی گرم نمیشه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

چیشده

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیک قبلیم ک چند دقیقه پیش زدم دو نفر فقط اومدن

چی بود.اره خب اینجا بیشتر دنباال تاپیک جنجالن😁

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

میشه بری بخونی ماجراش مفصله

باشه

وا

خب اگه مدرک داری شکایت کن از شوهرت و اون خانم

بچه هم اگه مال زنه باشه اسم اون زن تو شناسنامش هست و با آزمایش مشخص میشه باباش کیه!

ولی جدی چرا طلاق نگرفتی تا حالا

https://t.me/lmn0p0_0 

واخب اگه مدرک داری شکایت کن از شوهرت و اون خانمبچه هم اگه مال زنه باشه اسم اون زن تو شناسنامش هست و ...

شناسنامه اش دست خودمه ولی میترسم المثنی گرفته باشه.هرکسی دلایل خودشو داره

واخب اگه مدرک داری شکایت کن از شوهرت و اون خانمبچه هم اگه مال زنه باشه اسم اون زن تو شناسنامش هست و ...

مثلا چ مدرکی؟

شوهرم بیچاره میشه ازش شکایت کنم این خیلی خوبه ولی ی چیزایی هست ک‌وادارم میکنه ک شکایت نکنم