2777
2789
عنوان

من زشتم پس

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 29 پست
مورچه چیه که کله پاچش چی باشه کی باشه که بخواد در مورد قیافه کسی نظر بده بنظرم فامیلتون از قصد اومده ...

لابد

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تنها مجردم پدرم عکسمو داد بهش

اشتباه از خودتونه دیگه عکس نده به کسی دختر پسره با ماهی ۸تومن که افغانی الان حقوقش از اون بیشتره چطور باید همچین نظری بده لیاقتت بالاس تو دیگه با اون فامیلتون هم سر سنگین شو و به پدرتم بگو عکستو نده به هر خری مگه دختر سر راهی هستی 

دیگ معیارها شده زیبایی

آحه همون دختر زیبام برا اینکه زیبایش بمونه نیاز به خرج کردن پول داره

۸ تومن کجا رو میگیره

به امید خدا خواستگار خیلی بهتری میاد برات

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اشتباه از خودتونه دیگه عکس نده به کسی دختر پسره با ماهی ۸تومن که افغانی الان حقوقش از اون بیشتره چطو ...

چون خاستگار ندارم واسه اینه و مجردمم

آحه همون دختر زیبام برا اینکه زیبایش بمونه نیاز به خرج کردن پول داره۸ تومن کجا رو میگیرهبه امید خدا ...

نمیدونم والاا

زشت نیستیکار اونا زشتهاین معرف بازیا زشتهاین دهن گشادشون زشتهافکار اونا زشتهمیخوای یه لگد هم بهشون ب ...

بزنن ابجی

چون خاستگار ندارم واسه اینه و مجردمم

به وقتش میاد خدا یه آدم خوب سر راهت می‌زاره دور از جونت کسی از بی شوهری نمرده بزار طرف خودش با پاش بیاد خونتون

نه با عکس نشون دادن و این کارا چند سالته ؟

به وقتش میاد خدا یه آدم خوب سر راهت می‌زاره دور از جونت کسی از بی شوهری نمرده بزار طرف خودش با پاش ب ...

۱۹ الان همه زیر ۱۵ سال ازدواج کردن برای من حرف درمیارن که من ایرادی دارن که مجردم

۱۹ الان همه زیر ۱۵ سال ازدواج کردن برای من حرف درمیارن که من ایرادی دارن که مجردم

شتتتتتتتتت😐😐😐😐😐😐

من دیگه حرفی ندارم اگه طرز فکرتون اینجوریه ۱۹سال زیاده ؟؟؟

وایییییییی خدا 

شتتتتتتتتت😐😐😐😐😐😐من دیگه حرفی ندارم اگه طرز فکرتون اینجوریه ۱۹سال زیاده ؟؟؟وایییییییی خدا

اینجا که اینطوره