2777
2789
عنوان

چندش ترین عذایی که دیدین چی بوده

171 بازدید | 18 پست

الان داشتم عکسای قبلا رو میدیدیم یادم افتاد.

ما توی فیلیپین(مانیل)دو تا غذای سوپر تهوع آور دیدیم

اولیش:تخم یه مدل پرنده که جوجه نارس توش بود رو ابپز میکردن میخوردن(جنین پرنده توی تخم میپخت)

دومیش:🤮کله پاچه میمون با این تفاوت که مغزش رو با قاشق میخوردن نکبتا

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیدم راستش 

من تو روبیکا کانالی زدم خیاطا دور هم جمع بشیم یا کسانی که علاقه و استعدادش رو دارن  با کلی ترفند و ایده و گروه رفع اشکال دوسداشتی بیا لینگ امضامه

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

قورباغه سوخاری 

سوپ کرم زنده ( یک همچین چیزی)

هشت پا زنده که داخل آب بود می‌آوردند سر میز

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

داشت بالای مگس با قیچی می چید می‌خورد سوسک بالدارم همراه بال کباب کرد سس زد کوف کرد

اینارو من توی پنوم پن کامبوج و بانکوک تایلند دیدم.ولی اونی که توی مانیل دیدم کلا یه لول دیگه ای از حال به هم زنی بود

دقیقا تا عنوان تاپیک رو دیدم فیلیپین اومد تو ذهنم

حتی اون غذاهاییش که چندش آور نیست به ذائقه من نمیخوره. خیلیی شیرین می کنن و استفاده بیش از حد از سس نارگیل دارن

شیرین ترین سالادی که تو زندگیم خوردم فیلیپینی بود و پر از سس نارگیل و فقط تو رودربایستی با نفس،حبس کرده که طعمشو حس نکنم خوردم😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من تا با غذایی آشنایی کامل نداشته باشم نمی‌خورم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چیز الاغ بود اسب بود نمیدونم چه حیوونی بود پخته بودن گذاشته بودن وسط میز کوفت میکردن نکبتا🤢🤢🤢🤢لع ...

آره یه رستوران توی پکن هست اینارو داره😂 فکر کن میری داخل گارسون میاد میگه چی میل دارین میگی یه پرس چیز خر 🥴🤣