2821
2789
نمیدونم دعا نویس بود یا نه به مسخره ی سرکتاب گرفتم بعد اینم گفت

برای سرکتاب اینا رو باور نکن اجی من خودم هر موقع به مشکل میخورم از یه خانم تک نیت میگیرم میپرسم بقیه همه دروغ بود واسم اینا دروغه به خواهر من گفتن همزاد داری نمیتونی ازدواج کنی 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه 😣😣😣فک میکردم تعبیرش خوبه

نه خوب نیست حالا درگیر تعبیر خواب نباش خواب ها تعبیر موقعی میشن که صادقانه باشن

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

خب آخه من اذیتم میکنه اگه همزاد نیس پس چیه ک شبا اذیت میکنه

خوب از اول بگو دیگه 

چجوری اذیتت میکنه

من سفارش دادم رسید به دستم.... نماز هم داره میخونن.. از اطرافمم سفارش دادن پیشش

اهاا نمیدونی من از کجا سفارش بدم نمازش چی بود از گوگل خوندی یا روش نوشته بود

خوب از اول بگو دیگه چجوری اذیتت میکنه

یه سایه از کنارم رد میشه 

شبا کلا دست و پاهام رو قفل میکنه و میاد روم میخوابه مث بختک 

بعد گفتن ک باهات رابطه داشته😑

حتی بدون اینکه من بگم گفت از موهات خیلی خوشش میاد و شبا همشدستش تو موهاته برای همینه ک تند تند میرن توهم

از کجا باید بگیرم؟

مکان های زیارتی میفروشن قم شبالعظیم اینا 

ولی من نمی‌دونم اونا اصلن یا نه 

اهاا نمیدونی من از کجا سفارش بدم نمازش چی بود از گوگل خوندی یا روش نوشته بود

میگم طهماسب اون پسره که تو زندکی پس از زندگی اومد

همون که امام جعفرصادق ع شفاعتشو کرد

اون درست میکنه

موسسه اعظمم هم تو گوگل هست

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779