2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

روزی ت از بین میره

عه 😣😣😣فک میکردم تعبیرش خوبه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
ب من گفتن مانع ازدواج میشع و نمیزاره کسی بیاد سمتت واقعا هم همینطوره مثلا زنگ میزنن برا خواستگاری ول ...

اره منم همین مشکلو داشتم گفتن تا۲۰سالگی نمیتونم ازدواج کنم.. الانم که عقدم.. البت من با عشق فراوان ازداوج کردم🤗

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

گفتین رفع شد؟ من بخوام ازدواجم کنم بخاطر اون مورد دوم نمیشه😐

اره خیلی وقته رفع شده... من بیشتر حرز امام جواد نجاتم داد🙂 خیلی حالم بد میشد 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

چی هست؟

تو رو از همه بلاهای آسمانی و زمینی دور می‌کنه آسمانی منظورش ماوراطبیعه همزاد جن هست 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

اره خیلی وقته رفع شده... من بیشتر حرز امام جواد نجاتم داد🙂 خیلی حالم بد میشد

از کجا گرفتی من نمی‌دونم کجا دارن خوبه

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن