2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روزی ت از بین میره

عه 😣😣😣فک میکردم تعبیرش خوبه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
ب من گفتن مانع ازدواج میشع و نمیزاره کسی بیاد سمتت واقعا هم همینطوره مثلا زنگ میزنن برا خواستگاری ول ...

اره منم همین مشکلو داشتم گفتن تا۲۰سالگی نمیتونم ازدواج کنم.. الانم که عقدم.. البت من با عشق فراوان ازداوج کردم🤗

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

گفتین رفع شد؟ من بخوام ازدواجم کنم بخاطر اون مورد دوم نمیشه😐

اره خیلی وقته رفع شده... من بیشتر حرز امام جواد نجاتم داد🙂 خیلی حالم بد میشد 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

چی هست؟

تو رو از همه بلاهای آسمانی و زمینی دور می‌کنه آسمانی منظورش ماوراطبیعه همزاد جن هست 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

اره خیلی وقته رفع شده... من بیشتر حرز امام جواد نجاتم داد🙂 خیلی حالم بد میشد

از کجا گرفتی من نمی‌دونم کجا دارن خوبه

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792