2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه

78 بازدید | 14 پست

ماشین شخصی دارید ؟ من شوهرم همش از ماشین من استفاده میکنه روم نیست بگم نکن البته میدونه راضی نیستم ولی خودش میزنه به اون راه بعد خیلی هم بد میرونه از این ناراحتم چون من به سختی خریدمش خودشم کمکم کرد وام گرفتم واسه همین خجالت میکشم بگم 

با شوهر آدم نمیتونه این حرفا رو داشته باشه دیگه بد میتونه یا هرچیزی نمیشه ندی بهش غریبه نیست

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن ب روش نیار

منم ماشین شخصی دارم

همسرمم ماشین داره

اما من باید خودم با اسنپ برم اینور اونور بعد اقا با ماشین من میره

ماشین خودشم تو پارکینگ خوابیده

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
تو رو خدا تاپیک شیر حریدم با برگ رز قرمز و برام گزارش بزنید خدا خیرتون بده الهی کاربری مو به کسی قرض ...

کو؟ من ک ندیدم چیزی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
خودمم میدونم ولی بد میرونه جلوبندی ماشین صفر اورده پایین از روی سرعتگیرا پرواز میکنه منم دستم تنگه و ...

خیلی عذر میخوام ولی یجوری حرف میزنی انگار دوست پسرته یا شما خودت کلا خرج خونه رو میدین و جاتون با همسرتون عوض شده

میتونی بهش بگی آروم برونه وگرنه اصلا درست نیست تو زندگی مشترک بخوای اینجوری رفتار کنی جفتتون دل زده میشید اونم فقط بخاطر ماشین

متاهل🧸

خیلی عذر میخوام ولی یجوری حرف میزنی انگار دوست پسرته یا شما خودت کلا خرج خونه رو میدین و جاتون با هم ...

ببین توی ۱۲ سال زندگی میشه گفت پولی برام خرج نکرده همش خودم برای خودم بودم جوری که دیگه توقعم رو ازش بریدم ولی در عوض توی کارم حمایتم میکنه ولی پولی خرج نمیکنه این باعث میشه دلم راضی نباشه 

ببین توی ۱۲ سال زندگی میشه گفت پولی برام خرج نکرده همش خودم برای خودم بودم جوری که دیگه توقعم رو ازش ...

اها پس که اینطور

بنظرم بهتره باهاش حرف بزنی

بگی این این ماشین برا من البته که برا من و تو نداره

ولی تو یجوری رفتار میکنی انگار سوار ماشین دشمنت شدی و خیلی بد رانندگی میکنی ازش خواهش کن اگه نمیتونه درست رانندگی کنه ماشینو نبره

متاهل🧸

اها پس که اینطوربنظرم بهتره باهاش حرف بزنیبگی این این ماشین برا من البته که برا من و تو ندارهولی تو ...

حالا آخره هفته داره با ماشین من میره شهرستان خونه مادرش من دوست ندارم اونجا بریم بارها بهم بی احترامی کردن مثلا از در وارد میشم همه به کار خودشون مشغولن کسی سلام نمیکنه چون به اصرار شوهرم و بی دعوت میریم منم راضی نیستم اینطوری ولی میگه حتی بدون شما هم میرم نمیدونم چطور بگم با ماشین من نرو دیگه 

همینش سخته کلا زندگی متاهلی سخترینش همینه که نمدونیم چطور حرف بزنیم که مشکلی پیش نیاد

منطقی باهاش حرف بزن بگو وقتی تمام خرج و مخارج ماشینم گردن خودمه لزومی نداره برای دیدار مادرت ماشین منو ببری

متاهل🧸