mahatma72 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 329 عنوان من باردارم 160 بازدید | 5 پست رفتم توی تاپیک گفتم حرف سیاسی نزنید وای هر چی لایق خودشون و خانوادهشون بود به من گفتن چرا نی نی سایت اینطوره 1403/10/11 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arvenn عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 5989 تاپیک جنگ ترسناکم میزننولی من بازم نمیکنمدیگه نمیدونن اینجا اسمش نی نی سایته نه سایت خبریهیچی سرجاش نیستشماهم خودتو دخالت نده استرس میدن بهت اخرم کار به فحش فضاحت میرسه برای اعصابت خوبنیست دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️🔥👶🏻
arvenn عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 5989 حق دارن اعصابشون خورده در واقع دیگه جای همه هست جز باردار ها و بچه داراده سال پیش خیلی بهتر بود دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️🔥👶🏻
تیکه_ی_آخر_رانی عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 2402 در واقع دیگه جای همه هست جز باردار ها و بچه داراده سال پیش خیلی بهتر بود هیچ جایی نیس مردم این عصبانیتشونو خالی کنن. خود منم دارم منفجر میشم. هیچ کس هیچ کاری نمیکنه و همینطوری داره...
arvenn عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 5989 هیچ جایی نیس مردم این عصبانیتشونو خالی کنن. خود منم دارم منفجر میشم. هیچ کس هیچ کاری نمیکنه و همینطو ... درسته ولی میان تاپیک جن و اجنه میزنن دیگه شعور پایین خودشونو میرسوننحالا اون بحث گرونی ام هست و همه درگیرشیم متاسفانه دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️🔥👶🏻