2777
2789
عنوان

قرص تنسی

75 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر من 2 آذر دوتا قرص تنسی 0/75 خوردم بعد از رابطه و پنج دی هم همینکار و کردم دفعه ی اول پنج روز بعد مصرف قرص پریود شدم اما دفعه ی دوم با اینکه یه هفته از مصرف قرص گذشته هنوز پریود نشدم بنظرتون مشکل از کجاست؟

خب

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشخص نیست😁

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نه مشخص نیست😁

وایی ببخشیددد

من 5آذر بعد رابطه دوتا قرص تنسی 0/75 خوردم پنج روز بعدش پریود شدم اما الان 4 دی خوردم الان یه هفته گذشته هنوز پریود نشدم میخواستم ببینم طبیعیه؟ 

وایی ببخشیدددمن 5آذر بعد رابطه دوتا قرص تنسی 0/75 خوردم پنج روز بعدش پریود شدم اما الان 4 دی خوردم ا ...

آره بهم میریزه پریودی

ولی کلا در سال دو تا سه دفعه بیشتر نباید استفاده کرد، همه هورمون‌های بدن را بهم میریزه و بعدم یه وقت دیدی دیگه اثر نکرد