2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جفتش دعایی ک ارامش بخش باشه ندارین

واسه فرار ازادما ی مدتی مجازی نباش یاگوشیتو خاموش کن نتونستی سیمتو عوض کن هرکسی زنگ نزنه فقط ب خانواده شماره رو بده چون خودم اینکارو کردم اما ازدنیا خسته شدی ازوابستگیات کم کن باخودت خلوت کن نمازبخون قران بخون فیلم مورد علاقتو حتی تکراری دوباره ببین شب قبل خواب ی چایی بزار باشکلات وبیسکویت بخوروببین بعد کتاب خواستی بخون بیرون برو حتی اگ خرید نداشتی بازم برو

خداحافظت🖐️

واسه فرار ازادما ی مدتی مجازی نباش یاگوشیتو خاموش کن نتونستی سیمتو عوض کن هرکسی زنگ نزنه فقط ب خانوا ...

متاسفانه من از از ادمای مجازی دلم نگرفته از خانواده دلخورم 

گلم شرمنده تو این تایپیکت میپرسم

چون تایپیک سه سال پیشت  قفل بود😅😅

عزیزم رفلکس معده تون کاملا خوب شد؟

داروی پوست انار و تخم ریحون و سیاهدونه گفته بودید 

یه ق غ ازش بخوریم بعد هر غذا؟

تخم ریحون که شربتی هست منظورتونه؟ مدل ریز یا درشت؟

عزیزم ی پست راجب داروهای که خوردی رفلاکست خوب شد دیدم تاپیکتون قفل بود نشد اونجا سوالمو بپرسم میشه لطفا کمکم کنی بگی اون داروهای گیاهی ک خوردی خوب بود یا نه ؟ از کروم اویشن استفاده کردی اویشن شیرازی یا اویشن کوهی از اون باریک ها؟

سلام عزیزم 

من برای رفلاکس معدم دنبال راه چاره بودم چون نزدیک به ۵ ساله قرص میخورم و خسته شده بودم تا چشمم خورد به رهکاری که شما نوشته بودی که پوست انار بود و ... برای شما اثر دائمی داشت؟

من تازه دو روزه شروع کردم به خوردن و خیلی امیدوارم 

از خدا میخوام هرچی میخوای بهت بده، انشالله همیشه خسر و خوبی پیش روت باشه چون من خیلی ناراحت معدم بودم

روز و شب به یادت باشم دعات میکنم

گلم شرمنده تو این تایپیکت میپرسمچون تایپیک سه سال پیشت قفل بود😅😅عزیزم رفلکس معده تون کاملا خوب شد ...

من درست کردم، ۱۰۰ گرم پوست انار،۲۰ گرم تخم ریحون و ۱۰ گرم سیاهدانه 

من دو روزه دارم میخورم و محتاج قرص نشدم البته یکمم باید مراعات کنی

من ۵ سال هر روز قرص پنتوپرازول میخوردم و نمیتونستم که نخورم 

انشاالله که جواب بده

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز