2777
2789
عنوان

همه پسم میزنن🥲

264 بازدید | 15 پست

تاحالا پیش امده معرف منو به دوسه نفر پیشنهاد داده ولی همه پسم زدن حتی اونی که ظاهرمعمولی داشت😐

با اینکه من خواستگارای خوشگلم داشتم که خاطرخواهم بودن ولی خانوادم اوناروقبول نکردن 

پس چرا پس زده میشم،یاچرا کسی دیگه نمیادخواستگاریم،یااصلا چرا کسی تاحالا پیشنهاد دوستی بهم نداده🥲برام عجیبه اخه اگه زشتم پس اون خوشگلا چجوری عاشقم شدن 

فسونست و فسانهست...

ینی چی پست میزنن؟ جلسه اول میان خواستگاری؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا منو میبینن بعد دیگه یه بهانه میارن و نمیان خواستگاری

اها ینی میرید بیرون باهم دیگ بعد نمیان خاستگاری؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

منم همچین احساسی و تجربه کردم خیلی بده خودشون اومدن سمتم ولی جور نشده که باهم باشیم

خیلیییییی حس بدیه ببین یکی ازدوستام منو به همکارم که دنبال دخترخوب میگشت پیشنهاد داد ولی همکارم گفته نه نمیخوام 

خیلی داغون شدم

فسونست و فسانهست...

مثلا منو میبینن بعد دیگه یه بهانه میارن و نمیان خواستگاری

ببین همه اینا از درون ما میاد چون ما خودمون خودمو ن و قبول نداریم عاشق خودمون نیستیم رو خودت کارکن تنها راهش همینه منم دارم همچین کاری میکنم

عزیزم تو خیلی هم خوبی وگرنه اون خوشگلا هم نمیومدن خواستگاریت .سلیقه ها متفا‌وته به دل همه نمیشینیم و ...

اره درسته ولی حس بدی بهم دست میده که توی این یه سال چندنفر منو رد کردن

فسونست و فسانهست...

خیلیییییی حس بدیه ببین یکی ازدوستام منو به همکارم که دنبال دخترخوب میگشت پیشنهاد داد ولی همکارم گفته ...

اره میدونم گلم 

به خودت برس 

رو اعتماد به نفس و عزت نفست کارکن

اره میدونم گلم به خودت برس رو اعتماد به نفس و عزت نفست کارکن

اعتمادبه نفسم خوبه ظاهرمم معمولیه کاشکی زودتر ازدواج کنم این بهرانو ردکنم

فسونست و فسانهست...

اره درسته ولی حس بدی بهم دست میده که توی این یه سال چندنفر منو رد کردن

قربونت برم گلم بخدا برای منم چندین بار پیش اومده مطمئن باش برا خیلی دخترها پیش اومده چندین بار .من بخدا کلی خواستگار داشتم ولی چندین نفر هم ردم کردن وقتی پیشنهاد شدم بهشون