2777
2789
عنوان

دلم میخواد زود عروسی کنم بچه بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 35 پست
تو نرو ببینم چجوری میخواد مجبورت کنهبشین منطقی باهاش حرف بزن بگو اونجا ازم سوء استفاده میکنن همش کار ...

عزیزم بیسسسست روز میره

نمیخواد رختخواب خودشم جمع کنه یا ظرف ناهارشو بشوره!!!!! میگه خواهرشوهرم بچه داره میاد یه هفته اونجا!!

خب دلش میخواد سالی یکبار همه با هم جمع باشن!!!!

ایراد بنی‌اسرائیلی داره میگیره☹️

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

عزیزم بیسسسست روز میرهنمیخواد رختخواب خودشم جمع کنه یا ظرف ناهارشو بشوره!!!!! میگه خواهرشوهرم بچه دا ...

من نمیگم جمع نکنه یا نشوره

میگم اگه ناراضیه و واقعا ازش کار میکشن، با شوهرت منطقی صحبت کنه که دلش نمیخواد بره

یه وقتی هست در حد جمع کردن رخت خواب خودته

یه وقتی اینا نیست، باید کلفتی کنی واسشون

که منطقی نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداششو سالی سه بار میبینه بعد نیاد پیش داداشش و خونه مامانش که تو خوشت نمیاد؟بعدم بقول خودت بیست رو ...

حالا نه که خیلی از خواهرا دلتنگ داداش میشن 😕

نترس نبینه هم به کتفش نمیگیره

دختر ناز مامان💖🍼

داداششو سالی سه بار میبینه بعد نیاد پیش داداشش و خونه مامانش که تو خوشت نمیاد؟بعدم بقول خودت بیست رو ...

ادم یه سوال میکنه چرا پای وجدان و جدو اباد ادم میکشید وسط منم بی تجربه هستم امسالی مثل شما نباید تونی نی سایت راه بدن

ادم یه سوال میکنه چرا پای وجدان و جدو اباد ادم میکشید وسط منم بی تجربه هستم امسالی مثل شما نباید تون ...

عزیزم همه چیز که تجربه نمیخواد

دو دیقه فکر کردن هم کافیه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]