2777
2789
عنوان

دلم میخواد زود عروسی کنم بچه بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 35 پست

اسی لطف میکنی یه دونه تاپیک منو گزارش بزنی

هرکی گزارش زد لایک کنه به نیت براورده شدن حاجت دلش ۵ تا صلوات میفرستم

اما در مورد تاپیک خودت

فداتشم خب شوهرت که نمیتونه بکل قید خانواده اش را بزنه 

نمیشه که همون سال ۳ بار هم نره

اگه زندگی و شوهرت را دوست داری بخاطرش این ۶۰ روز در سال را کوتاه بیا همین که دور هستن نمیبینیشون خداروشکر کن

ولی در مورد کار کردن اونجا زیاد کار نکن نمیشه که این ۲۰ روز اونجا فقط مثل مهمان بشینی  نمیشه هم مثل کوزت کار کنی 

یکم سیاست در پیش بگیر قبلش با شوهرت بگو از جیه اونجا رنجیده میشی بگو کار زیاد کمر دردم مبکنه خسته میشم قطعا کمکت مبکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزیزم اخه بره منم میبره😔چیکار به من داره

تو نرو ببینم چجوری میخواد مجبورت کنه

بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو اونجا ازم سوء استفاده میکنن همش کار میکشن ازم منم دوست ندارم بیام، خودت تنها میری که فبها اگر تنها نمیری بشین خونه من جایی نمیام

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خودتون اگر از خانواده دور بودین دلتون نمی‌خواست سالی سه چهار بار برید خونه مادرتون ؟

خب اونم دلش تنگ میشه برای خانواده خودش 

اونجا رفتی کارای روتین انجام بده فقط نمیتونن مجبورت کنن که 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ما هم همينيم شوهرم طفلك سالي ي بار مامان باباشو ميبينه البته خب عيدا در حد يه هفته خونه مامانش هستيم نهايتا يا تو سال اگه سر بزنه اونجا خيلي كم چون توي روستان ، منم وقتي ميرم مجبورم كار كنم خب سناشون بالاس ديگ نميشه كمك نكرد ولي شوهرمم كار ميكنه خونه مامانش

منم خونم نزديك خونت مامانمه واقعا دوري سخته

الانم چون كارش مرخصي و .. نداره نميره وگرن ميرفت سر ميزد

ما هم همينيم شوهرم طفلك سالي ي بار مامان باباشو ميبينه البته خب عيدا در حد يه هفته خونه مامانش هستيم ...

عزیزم زمان میبره عادت کنه به دوریشون شوهرت یعنی عادت میکنن؟

عزیزم زمان میبره عادت کنه به دوریشون شوهرت یعنی عادت میکنن؟

شوهر من خب عادت داره از سن ٢١ سالگي دور بوده چون اومده شهر براي كار و.. كلا خواهر برادراش هستن نزديكمون فقط پدر مادرش دورت

داداششو سالی سه بار میبینه بعد نیاد پیش داداشش و خونه مامانش که تو خوشت نمیاد؟

بعدم بقول خودت بیست روز میری اونجا توقع داری همه خدمتکارت باشن؟

خدا، وجدان، خانواده،   چیزی هم دارین شماها؟؟؟ 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

مرد بچه ننه با هیچی درست نمیشه مگر اینکه 2 تایی رفیق هم بشین و تمام

طرف سالی سه بار میره این میگه زیاده بعد مرده شد بچه ننه؟؟؟

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]