2777
2789
عنوان

متفورمین

202 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم

من یه بار برا بارداری اقدام کردم

اما باردار نشدم

و ده روز مونده به پریودم یه دل درد و سوزش شدید گرفتم

و یه دو سه روزی پریودم عقب زد

رفتم دکتر گفت یه زخم بزرگ داری و علت دردایی هم که داری همین زخمه

سونو و آزمایش دادم الحمدلله همه چی نرماله و گفت دو سه روز چیزی نیست و پری هاتم منظمه

و بعدش بخاطر سنم بهم متفورمین داد

چقد زمان میبره با متفورمین جواب بگیرم

خیلی خیلی دل منوشوهرم بچه میخواد  

روزی چند تا گفته بخور؟من چند ماه بعد از خوردن متفورمین وقتی رسید به روزی سه تا تقریبا یکی دو هفته بعدش باردار شدم.ولی قلبش تشکیل نشد تو هفت هفته سقط شد

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
روزی چند تا گفته بخور؟من چند ماه بعد از خوردن متفورمین وقتی رسید به روزی سه تا تقریبا یکی دو هفته بع ...

شمام پریودات و همه چیت نرمال بود؟

داروخونه بهم گفت یکی همراه ناهارت بخور

دیگه پیش دکترم نرفتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شمام پریودات و همه چیت نرمال بود؟ داروخونه بهم گفت یکی همراه ناهارت بخور دیگه پیش دکترم نرفتم

نه پریم یه دفعه به هم ریخت رفتم دکتر گفت پلی کیستیکم ولی از وقتی متفورمین میخورم منظم شده.من بعد از هر وعده ی صبحانه و ناهار و شام یکی میخورم.

نه پریم یه دفعه به هم ریخت رفتم دکتر گفت پلی کیستیکم ولی از وقتی متفورمین میخورم منظم شده.من بعد از ...

من اشتباه کردم نرفتم مجدد پیش خوده دکتر تا بهم بگه چطور مصرف کنم

منم تنبلی تخمدان داشتم سه ماه روزی یکی خوردم الانم باردارشدم.گفته تاتشکیل قلبش روزی نصف بخورفعلا.

خیلی خوشحالم براتون عزیزم

خدا برات نگهش داره

شمام همراه ناهار میخورین؟

برا ما هم دعا کنین

تا حالا کسی بوده روزی یکی بخوره؟

ببین من خودم از روزی یکی شروع کردم تا دو ماه روزی یکی میخوردم بعد روزی دوتا بعد سه تا وقتی رسید به روزی سه تا دو ماه بعد یا کمتر باردار شدم

خیلی خوشحالم براتون عزیزم خدا برات نگهش داره شمام همراه ناهار میخورین؟ برا ما هم دعا کنین

مرسی.والابمن گفته بعدصبحانه بخور.فرقی نداشته باشه فکرکنم روزی یکی بوددیگه.

❤خدایاشکرت بخاطر همسرخوبم و دخترکوچولوم❤  
ببین من خودم از روزی یکی شروع کردم تا دو ماه روزی یکی میخوردم بعد روزی دوتا بعد سه تا وقتی رسید به ر ...

شما چند سالتونه؟

به من گفت چون 34 سالته

بعده دو ماه شوهرت از بده و بیا تا قویترش کنم

شما چند سالتونه؟ به من گفت چون 34 سالته بعده دو ماه شوهرت از بده و بیا تا قویترش کنم

من تنبلی دارم و32سالمه البته اسفنددیگه 33میشم

یدکترروزی یدونه واسم تجویزکردولی دوتای دیگه گفتن لازم نیس چون خودت بدون داروپریودمیشی وقندوانسولین ایچیزاتم خوبه نمیخوادبخوری عوضش تامیتونی ورزش کن منم فعلادرحال پیاده روی هستم که سردوماه 4کیلوکم کردم

ماه اول اقدامم که نشدحالااینماه برم ببینم چخیره 

وخدایی که بشدت کافیست
شما چند سالتونه؟ به من گفت چون 34 سالته بعده دو ماه شوهرت از بده و بیا تا قویترش کنم

من تقریبا بعد از دو ماه باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد و خودش سقط شد.من ۲۵ سالمه.

پس به نظرم حتما برو دکتر و روند درمانت و ادامه بده و تحت نظر باش انشاالله جواب میگیری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز