2789

بستگی به پسرش داره، اما در کل پسرا براشون دختری که دست نیافتنی باشه برای ازدواج جذاب تره و ممکنه با یه دختر ده سال دوست باشن اما برای ازدواج بیشتر دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده ان

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به پسرش داره، اما در کل پسرا براشون دختری که دست نیافتنی باشه برای ازدواج جذاب تره و ممکنه با ...

اگر اون پسره از اینا باشه ک همزمان با چند نفره چی؟ 

ببین کلا پسری که قصد ازدواج داشته باشه خیلی وقتشو پولشو الکی خرج نمیکنه. خیلی جدی تر میره توی رابطه دختر متوجه میشه قشنگ ولی وقتی یه پسر همش دنبال تفریحه و لذت پس قصدی برای موندن با اون آدم نداره . در کل حتی اگه قصدش ازدواج بود خونه رفتن اشتباهه یه سیبو میندازی بالا هزار چرخ میخوره تا بیاد پایین . احتیاط شرط عقله . زیر 30 سال هم به پسری برای ازدواج دل نبندین

اگر اون پسره از اینا باشه ک همزمان با چند نفره چی؟

سعی کن به هیچ عنوان رابطه باهاش نداشته باشی چون پسرا اولش رو نمیکنن قصدشون چیه کم کم نرمت میکنه و بعد رابطه ول می کنن اما تا به خواسته اشون نرسیدن خیلی مهربونن

بهش بگو قصدت ازدواجه اگه مطمئن شدی قصدش ازدواجه باهاش رفت و امد کن و گرنه ولش کن

و اگه با چند نفر باشه بستگی به خودت داره بتونی بپذیری یا نه اما روحت آسیب میبینه از نظر من وارد رابطه با تنوع طلب نشو 

به خودت میای میبینی روح نداری و بارها بهت خیانت شده

البته برای همونا هم دختری که پا نده، خونه نره ارزشمند تره 

کلا مردا شکارچین تا وقتی براشون ارزش داری که شکارت نکرده باشن

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊