2789
عنوان

رفیق احمقم

121 بازدید | 8 پست

سلام امروز خواهرم از مدرسه ک اومد گف یه خبری برات دارم گفتم چی گفت ک خواهر رفیقم ک باهم اقوام هم هستیم‌ به خواهر خودم گفت ک آبجیم همیشه تو خونه میگ چرا فلانی ،منظورش منم، ازدواج نمی کنه حتما خاستگار نداره من تا الان ک ۱۷ سالمه ۱۴ خاستگار داشتم قبول نکردم

من و رفیقم جفتمون همکلاسی هستیم اون ۳ ماه ازم بزرگتره اون کلاس هشتم‌ نشونش کردن کلاس دهم هم عقد کرد من هنوز ۱۷ سالمه یه دوما دیگ ۱۸ سالم میشه یعنی الان دیر شده ، مامانم میگ بهت حسودی میکه چون اون نامزد داره نمیتونه درس بخونه یا درسم بخونه دانشگاه بره مجبور ه بره فرهنگیان چون مختلط نمیزارن بره منم امسال سال اولمه کنکور میدم ولی خیلی حالم بد شده ازین حرفش

باورکن دوستت و هرکی که شوهر کردن یا نکردنو یه پدیده و امتیاز میدونه شوت و پرته و باید ازش دوری کرد

اینجور ادما مغزشون کوچیک و رنگ زدس عاقل باش و بی تفاوت

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورکن دوستت و هرکی که شوهر کردن یا نکردنو یه پدیده و امتیاز میدونه شوت و پرته و باید ازش دوری کردای ...

مرسی عزیزم

آره واقن شوهر کردن رو یه ملاک میدونه اون الان فکر میکنه من تو خونه موندم

یه ماه ندیمش خیلی حسودههه خیلی