2777
2789
عنوان

شربت لین

888 بازدید | 3 پست

کسی هست از تجربه خودش درباره شربت لین بگه؟ و شربت لین فقط با پرومتازین و استامینوفن کدئین و اسپرایت درست میشه؟بجای پرومتازین دیفن هیدرامین نمیشه مخلوطش کرد؟عوارض اون چیه؟

چیز خیلی خاص و خفنی نیست من فقط ۳ بار خوردم . فقط بار اول پرومتازین نریختم هیچ اثری روم نداشت ولی بار دوم و سوم کامل همه مواد رو ترکیب کردم یه حس خواب‌آلودگی بهم دست داد و جوری شده بودم که خیلی راحت می‌تونستم با بقیه ارتباط بگیرم و حرف بزنم ، انگار کلا هیچی برام مهم نبود که بقیه چی راجبم فکر میکنم ، کلا ریلکس بودم اون ۴ ، ۵ ساعت رو بیخیال همه چیز بودم . در کل چیز خیلی باحال و خفنی نیست بعدش که تایمش تموم میشه بدجور خوابت میگیره و اینم یادت باشه، بهتره بین هر بار که استفاده میکنی ۲ هفته زمان بزاری، بخاطر این که بعضی ها میگن ممکنه معتاد بشی نمیگم ها چون من بعد از ۳ بار هیچ احساس وابستگی بهش نداشتم ( البته نمیدونم ممکنه اگه بیشتر استفاده کنی وابستگی هم بهش پیدا کنی ) بخاطر این میگم که حقیقتا خیلی ضرر داره چون کلی دارو و مواد شیمیایی داری وارد بدنت میکنی یه استراحتی به کبدت بده 😂. راستش بیای مستقیم کدئین بزنی خیلی کم تر ضرر داره تا با این همه ناخالصی . در کل استفاده نکنید 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خیلی خاص و خفنی نیست من فقط ۳ بار خوردم . فقط بار اول پرومتازین نریختم هیچ اثری روم نداشت ولی با ...

من کنجکاو شدم استفاده کنم🤣🤣

خدایی اعتیاد نداره؟ میشه کنترل کرد ؟

بعد اینکه چیزی برات مهم نبود و راحت ارتباط میگرفتی ،کاری نکردی یا حرفی نزدی که بعد اینکه اثرش تموم شه پشیمون بشی؟؟😄