کسی هست از تجربه خودش درباره شربت لین بگه؟ و شربت لین فقط با پرومتازین و استامینوفن کدئین و اسپرایت درست میشه؟بجای پرومتازین دیفن هیدرامین نمیشه مخلوطش کرد؟عوارض اون چیه؟
چیز خیلی خاص و خفنی نیست من فقط ۳ بار خوردم . فقط بار اول پرومتازین نریختم هیچ اثری روم نداشت ولی بار دوم و سوم کامل همه مواد رو ترکیب کردم یه حس خوابآلودگی بهم دست داد و جوری شده بودم که خیلی راحت میتونستم با بقیه ارتباط بگیرم و حرف بزنم ، انگار کلا هیچی برام مهم نبود که بقیه چی راجبم فکر میکنم ، کلا ریلکس بودم اون ۴ ، ۵ ساعت رو بیخیال همه چیز بودم . در کل چیز خیلی باحال و خفنی نیست بعدش که تایمش تموم میشه بدجور خوابت میگیره و اینم یادت باشه، بهتره بین هر بار که استفاده میکنی ۲ هفته زمان بزاری، بخاطر این که بعضی ها میگن ممکنه معتاد بشی نمیگم ها چون من بعد از ۳ بار هیچ احساس وابستگی بهش نداشتم ( البته نمیدونم ممکنه اگه بیشتر استفاده کنی وابستگی هم بهش پیدا کنی ) بخاطر این میگم که حقیقتا خیلی ضرر داره چون کلی دارو و مواد شیمیایی داری وارد بدنت میکنی یه استراحتی به کبدت بده 😂. راستش بیای مستقیم کدئین بزنی خیلی کم تر ضرر داره تا با این همه ناخالصی . در کل استفاده نکنید 😂